Persolife crashkar met standaardinrichting
Persolife
Type 400
Type 400
Type 400
Type 600
Type 600
Omschrijving
Persolife crashkar
In spoedsituaties telt iedere minuut. Medicatie en apparatuur moeten direct beschikbaar zijn, zonder dat een hulpverlener ernaar moet zoeken. Een crashkar heeft een standaardinrichting die iedereen kent. Een dergelijke standaardinrichting wordt inmiddels al in 80% van de ziekenhuizen gebruikt. De Persolife-crashkar is zo ontwikkeld, dat er diverse medicamenten en materialen van verschillende groottes in kunnen worden opgeborgen op een praktische en veilige manier.
Crashkar met standaardinrichting
De Persolife-crashkar of -crashwagen is op dezelfde manier opgebouwd als de Persocar-verband- en medicijnwagen, met een milieuvriendelijke en antibacteriële coating die makkelijk te reinigen is met ieder soort schoonmaakmiddel. Het frame is van aluminium en de zij- en achterwanden van oranjekleurig kunststof. De voorzijde, lades, het werkvlak, de basis en bumper van de crashwagen zijn ook van dezelfde materialen als de Persocar-wagens gemaakt. Namelijk van aluminium en PC-/ABS-kunststof. De wagen is aan drie zijdes voorzien van een opstaande rand met ronde hoeken en stootranden en de Persolife-crashwagen heeft een zijwaarts uitschuifbaar werkblad. Evenals de verbandwagen en de medicijnwagen kunt u de crashkar laten uitrusten met lades met een telescopische geleiding. De verkrijgbare hoogtes zijn: 76, 156, 236 en 316 millimeter. De verkrijgbare lengtematen zijn: 571, 662 en 855 millimeter. De breedte is 594 millimeter en de hoogte 1050 millimeter.
Overige mogelijkheden zijn:
• Extra lang- en dwarsverdelers voor de lades;
• Kant-en-klare inzettrays met vakverdeling;
• Centraal sleutelslotsysteem;
• Vier dubbele zwenkwielen met een diameter van 150 millimeter, niet markerend en voorzien van kogellagers waarvan er twee geremd zijn.
Indeling crashkar
De uiteindelijke indeling van een crashkar gebeurt altijd in overleg met de afdeling. Aandachtspunten daarbij zijn:• Een flexibele indeling door laden van verschillende afmetingen te gebruiken. Zo zijn er voor medicamenten en kleine materialen verschillende vakverdelingen.
• Let erop dat de crashkar ronde hoeken heeft. Dit voorkomt dat de gebruiker zichzelf of zijn werkomgeving beschadigt. Bovendien kan er in ronde hoeken geen vuil ophopen.
• Het werkblad moet een schokabsorberende stootrand hebben, krasvrij zijn en bestand tegen agressieve stoffen. Van een dergelijk blad kunnen geen spullen afrollen.
• Er dienen mogelijkheden te zijn om accessoires te bevestigen, zoals een tray voor een defibrillator, een infuusstandaard, een naaldenbeker, een afvalemmer, een katheterhouder en een centrale afsluiting van de laden, bijvoorbeeld met breekzegels. Deze zegels geven de gebruiker de zekerheid dat de inhoud compleet is.
Meer tips? Of een crashkar op maat bestellen? Neem contact op.