Positioneringsmaterialen

Positioneringsmateriaal bed

Details weergeven »

Positioneringsmateriaal rolstoel

Details weergeven »


Omschrijving

De Renol positioneringsmaterialen zijn aangepast aan elke situatie en beschikken over therapeutische en preventieve eigenschappen. Ze stabiliseren de positie van de patiënt en voorkomen ongemakken die het resultaat zijn van een langdurige liggende positie zoals irritaties, doorligwonden, pijn en verstramming. De Renol positioneringsmaterialen voldoen aan de veiligheidseisen en het dagelijks comfort van patiënten van alle leeftijden, ongeacht lichamelijke of motorische handicap, licht of zwaar, tijdelijk of blijvend.

Hierbij stellen wij een assortiment handige, doeltreffende en comfortabele positioneringsmaterialen voor die ontwikkeld zijn ter voorkoming van de ongemakken en ongelukken die een dagelijkse bedreiging vormen.
• Multifunctionele en ergonomische hoofdkussens, kussens en bovenmatrassen voor uiteenlopend gebruik.
• Vermindering van de steundruk en voorkoming van doorligwonden voor alle delen van het lichaam, met name de hielbeschermers zijn uitermate doeltreffend.
• Ondersteuning voor arm en hand.
• Schorten, beschermende handschoenen en comfortabele pyjama’s voor hulpbehoevende personen.
• Toebehoren voor rolstoelen: houder voor urinezak, urinaal en opbergzak.

De gebruikte materialen zijn perfect bestand tegen veelvuldige wasbeurten in de wasmachine en droger. Alle instructies worden op de producten vermeld.Het onderhoudsgemak is gegarandeerd. 

Ook zijn wij dealer van Flexior ligortheses. Dit gehele programma kunnen wij tegen dezelfde condities leveren als bij Flexior zelf.

Bekijk de PDF brochure »

Neem contact op »