Medicijnkast met jaloeziedeuren

 

 

 

 

 

Kast met rolluik

Voor een veilige en praktische opslag van medicijnen gebruikt u een medicijnkast met afsluitbare deuren. Wanneer u niet veel ruimte heeft, is een kast met rolluik de meest praktische en ruimtebesparende oplossing. Met een kast met rolluik ook wel jaloeziedeuren genoemd, kunt u een kleine ruimte optimaal benutten. Openslaande deuren vragen immers om ruimte. U vindt bij Medimpex verschillende medicijnkasten.

Medicijnkast met elektrisch rolluik

In kleine ruimtes komt dit goed van pas. Deze elektronische sluiting zorgt voor een soepele bediening van de kast. Een medicijnkast met rolluik wordt standaard geleverd met een uitschuifbaar werkblad. Een lade onderin de kast biedt de mogelijkheid om grotere verpakkingen en flessen op te slaan. Zoals alle andere medicijnkasten in ons assortiment is ook deze kast naar wens in te delen met verschillende medicijnbakken, verdeelschotjes en opiatenkastje(s).

Professionele medicijnkast

Standaard is de romp van de professionele medicijnenkast gemaakt van een stootbestendig houtbouw. Het rolluik van de jaloeziedeur is gemaakt van kunststof. De kast is standaard 210 centimeter hoog, 100 centimeter breed en 45 centimeter diep. Daarnaast kunnen we de medicijnkast leveren in verschillende breedtematen, namelijk met een breedte van 80 centimeter of 120 centimeter. Ook is de kast leverbaar in diverse diepte uitvoeringen, In principe is met betrekking tot de inrichting van de medicijnkast ieder maatwerk mogelijk.


 

Bekijk de PDF brochure »

Neem contact op »