Medicijnkast met jaloeziedeuren

 Kast met rolluik

Voor een veilige en praktische opslag van medicijnen gebruikt u een medicijnkast met afsluitbare deuren. Wanneer u niet veel ruimte heeft, is een kast met rolluik de meest praktische en ruimtebesparende oplossing. Met een kast met rolluiken, of jaloeziedeuren, kunt u een kleine ruimte optimaal benutten. Openslaande deuren vragen immers om ruimte, terwijl een rolluik in het midden van de kast sluit met behulp van een cilinderslot. Daarom vindt u bij Medimpex verschillende medicijnkasten met rolluiken.

Medicijnkast met rolluik

Wanneer u het rolluik van de medicijnkast omhoog beweegt, gaat het onderste gedeelte automatisch omlaag. Bij het sluiten van het rolluik gaat het onderste gedeelte ook automatisch weer omhoog. Dit komt in kleine ruimtes goed van pas. Deze ergonomische sluiting zorgt voor een soepele bediening van de kast. Een medicijnkast met rolluik wordt standaard geleverd met een uitschuifbaar werkblad. Een lade onderin de kast biedt de mogelijkheid om grotere verpakkingen en flessen op te slaan. Zoals alle andere medicijnkasten in ons assortiment is ook deze kast naar wens in te delen met verschillende medicijnbakken, verdeelschotjes en opiatenkastje(s).

Professionele medicijnkast

Standaard is de romp van de professionele medicijnenkast gemaakt van staal. Het rolluik van de jaloeziedeur is gemaakt van kunststof. Beide zijn lichtgrijs van kleur. De kast is standaard 198 centimeter hoog, 100 centimeter breed en 45 centimeter diep. Daarnaast kunnen we de medicijnkast leveren in verschillende breedtematen, namelijk met een breedte van 80 centimeter of 120 centimeter. Ook is de kast leverbaar bij een breedte van 100 centimeter én als extra diepe uitvoering, met een diepte van 55 centimeter. In principe is met betrekking tot de inrichting van de medicijnkast ieder maatwerk mogelijk.

Bekijk de PDF brochure »

Neem contact op »

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment