Presto multifunctionele wagen voor zorginstellingen

Presto small

 

Presto medium

 

Presto large

 

Presto double

 

Presto Wascombinatie 

 Omschrijving

Presto multifunctionele wagen

Presto maakt multifunctionele wagens die in veel zorginstellingen worden gebruikt. Niet voor niets, want de Presto-wagen is makkelijk schoon te maken en heeft een antibacteriële coating. Hierdoor zijn de multifunctionele wagens erg hygiënisch. Van het merk Presto hebben wij zowel verbandwagens als medicijnwagens in ons assortiment.

Presto medicijnwagen

Het frame van de Presto-medicijnwagen is gemaakt van aluminium en de zij- en achterwanden zijn gemaakt van kunststof in de kleur turquoise. Aan de voorzijde van de medicijnwagen is er ruimte voor lades in verschillende hoogtes. De lades hebben een handvat over de gehele breedte en zijn in diverse kleuren samen te stellen. Zowel het brede werkvlak als de basis, inclusief bumper, is op innovatieve wijze gemaakt met behulp van spuitgieten van PC-/ABS-kunststof. Dit zorgt ervoor dat de Presto-medicijnwagen makkelijk schoon te maken is. De parelgrijze wagen is aan drie zijdes voorzien van een opstaande rand met ronde hoeken en stootranden. Ook heeft de wagen een zijwaarts uitschuifbaar werkblad.

Presto verbandwagen

De Presto-verbandwagen is op dezelfde manier opgebouwd als de multifunctionele Presto-medicijnwagen. Met aluminium frame en kunststof werkvlak, zij- en achterwanden en bumper. De verbandwagen heeft evenals de medicijnwagen vier dubbele zwenkwielen met een diameter van 150 millimeter. Deze wielen zijn voorzien van kogellagers waarvan er twee geremd zijn. De Presto-verbandwagen is in verschillende lengtematen leverbaar: 57, 662, 855 en 1115 millimeter. De breedte van de wagen is 594 millimeter en de hoogte 1050 millimeter. Ook de medicijnwagens hebben deze afmetingen.

Voordelen Presto-wagens:

Beide wagens van Presto zijn uit te rusten met lades met een telescopische geleiding. Deze lades zijn in vier verschillende hoogtes verkrijgbaar: 76, 156, 236 en 316 millimeter. Daarnaast kunt u voor de lades lang- en dwarsverdelers bestellen of kant-en-klare inzettrays met vakverdeling. Andere voordelen van de Presto-wagens zijn:

• Hygiënisch en makkelijk te reinigen met alle gangbare desinfectiemiddelen dankzij de milieuvriendelijke en antibacteriële coating;

• Geen verkleuring door uv-licht;

• Afsluitbaar met een centraal sleutelslotsysteem.

Meer weten over de multifunctionele wagens van Presto? Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk de uitgebreide PDF brochure »

Bekijk de Medimpex PDF brochure »