Medicijnkasten

MedicijnwandkastDetails weergeven »

Medicijn- dossierkast hout

Details weergeven »

Medicijnwandkast hout  

Details weergeven »

Medicijnkast modulair


 

Details weergeven »


Medicijnkast kopen

Om medicijnen verantwoord, veilig en praktisch op te bergen, vindt u in ons assortiment verschillende medicijnkasten met specifieke eigenschappen. Zoals een ruimtebesparende medicijnkast, een stalen medicijnkast, een houten medicijnkast en een medicijndossierkast. Ook zijn er mogelijkheden met modulaire bakken en manden met verplaatsbare vakverdelers. Welke medicijnkast u ook wilt kopen, wij staan u graag te woord over de mogelijkheden en prijzen. Neem contact op.

Medicijnkast staal

De stalen medicijnkast bevestigt u aan de muur, zodat de kast weinig ruimte in beslag neemt. De medicijnkast van staal is uitvoerbaar in vier modellen:

  • Stalen medicijnkast met één legschap en een opiatenkastje, afmetingen van 60 x 45 x 38 centimeter (hxbxd);
  • Stalen medicijnkast met drie verstelbare legschappen, afmetingen van 60 x 45 x 38 centimeter (hxbxd);
  • Stalen medicijnkast met vier verstelbare legschappen, afmetingen van 100 x 100 x 42 centimeter (hxbxd);
  • Stalen medicijnkast met drie verstelbare legschappen, deze kast kan ook als wandkast worden gebruikt, afmetingen van 83 x 70 x 30 centimeter (hxbxd);
Al deze modellen stalen medicijnkasten kunnen worden ingericht met diverse medicijn- voorraadbakken en eventueel een opiatenkastje. Ze zijn standaard afsluitbaar met een cilinderslot. Ook maatwerkoplossingen zijn mogelijk.

Medicijnkast hout

De medicijnkast van hout kan evenals de stalen medicijnkast aan de muur worden bevestigd, zodat ze zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen. De medicijnwandkast kan, afhankelijk van de breedte, worden ingericht met diverse legschappen, verdeelschotjes, medicijn- voorraadbakken en opiatenkastjes. Standaard is de houten medicijnkast afsluitbaar met een cilinderslot. De capaciteit is naar wens te bespreken.

Er zijn drie verschillende modellen leverbaar:

  • Houten medicijnkast met één draaideur: leverbaar in breedtematen van 40 tot 60 centimeter;
  • Houten medicijnkast met twee draaideuren: leverbaar in breedtematen van 80 tot 100 centimeter;
  • Houten medicijnkast met twee draaideuren en een tussenwand: leverbaar in een breedtemaat van 120 centimeter.
Alle medicijnkasten zijn 96 centimeter hoog en 38 centimeter diep. Maatwerk is ook mogelijk.

Medicijnkast zorginstelling

Medicijnkasten voor zorginstellingen maken we zo praktisch mogelijk, zodat u medicijnen overzichtelijk en tegelijkertijd veilig opbergt. Daarnaast leveren wij ook een medicijnkast met rolluik en een medicijndossierkast.