Verhuur Weegapparatuur

Mobiel Rolstoelweegplateau MWS300K

Elektronische weegstoel MCC250K

 

Omschrijving

 

Mobiel Rolstoelweegplateau (MWS300K)

Het weegplateau MWS300K voor rolstoel incl. rolstoelgebruiker heeft een digitale uitleesunit met BMI-indicatie en tarra-functie. Het plateau is belastbaar tot 300 kilogram. Het rolstoelweegplateau werkt op oplaadbare batterijen en is inclusief een adapter van 220 volt. Het plateau waarop de rolstoel staat is 91 bij 74 centimeter. Daarmee is het weegplateau geschikt voor rolstoelen met een wielbasis van maximaal 70 centimeter.

Weegstoel met wielen (MCC250K)

De verrijdbare weegstoel met vier geremde wielen, de weegstoel MCC250K, zorgt voor een maximale mobiliteit tijdens de verzorging. Hierdoor kan het personeel efficiënter werken. De vier zwenkwielen maken het mogelijk om comfortabel over randen en drempels heen te rijden. De inklapbare armleuningen en voetsteunen maken het makkelijker om plaats te nemen, ook voor patiënten met overgewicht. Zo is het ook mogelijk om iemand makkelijk te laten wisselen van stoel. Het beeldscherm heeft een cijferhoogte van 25 millimeter en een contrastrijk LCD-display dat het invoeren en aflezen eenvoudig maakt. U krijgt altijd precieze en stabiele resultaten, ook bij onrustige patiënten. Door het “Automatic Data Hold-functie” blijft het gewicht 10 seconden zichtbaar in het display, zodat de patiënt rustig gewogen kan worden. De weegschaal werkt op een accu die tot 20 uur lang kan meegaan. Deze weegstoel met wielen is belastbaar tot 250 kilogram.


Huurvoorwaarden weegapparatuur

Graag geven wij u de mogelijkheid om bovenstaande producten bij ons te huren, zodat u deze als professional in de praktijk kunt gebruiken of in kunt zetten voor persoonlijk gebruik. Ook bestaat de mogelijkheid om het gehuurde product tegen een gereduceerd bedrag van ons over te nemen.

Wij verzoeken u vriendelijk onderstaande huurvoorwaarden te hanteren:

  • U kunt de producten huren zo lang als voor u wenselijk is. Afhankelijk van de huurperiode wordt de factuur achteraf gestuurd.
  • Wij verzoeken u vriendelijk twee dagen voordat de afgesproken huurtermijn is afgelopen contact met ons op te nemen. Er wordt dan afgestemd of de huurperiode moet worden verlengd of wanneer het betreffende product kan worden opgehaald.
  • Particuliere klanten dienen bij levering €100,00 borg contant te betalen. Uiteraard krijgt u uw borg terug als het product aan het einde van het huurtermijn onbeschadigd in ons bezit is.
  • Eventueel ontstane schade dient u terstond aan ons te melden.
  • Het product dient na afloop huurperiode onbeschadigd en verschoond van eventueel zelf aangebrachte stickers te zijn.
  • Als onze voorwaarden niet worden gehanteerd, zijn wij genoodzaakt eventuele kosten in rekening te brengen.

Voor verzend- en administratiekosten berekenen wij een vergoeding afhankelijk van de afstand vanaf ons magazijn in Tiel.

  • Levering binnen een straal van 25 km €   25,00 excl. BTW
  • Levering binnen een straal van 50 km €   40,00 excl. BTW
  • Levering binnen een straal van 100 km €   75,00 excl. BTW
  • Levering met een straal groter dan 100 km € 100,00 excl. BTW

Voor informatie over de huurtarieven en het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Team Medimpex Care Solutions

 

Neem contact op »