Behandelbanken

Onderzoeksbank 3 delig elektrisch verstelbaar MMEN

Onderzoeksbank MME2D elektronisch verstelbaar 160x70 cm

Onderzoekstafel elektronisch verstelbaar MMEZLOnderzoeksbank 3 delig elektronisch verstelbaar MMEN 195x70 cm

Deze behandelbank MMEN heeft als groot voordeel, dat met name door de driedelige constructie, deze bank naast ruimte besparend is, ook voor alle voorkomende onderzoeken en behandelingen kan worden gebruikt. De MMEN is standaard voorzien van twee traploos verstelbare voetsteunen voor gynaecologisch onderzoek, houders en kniesteunen zijn als accessoires leverbaar. Een ruimtebesparende papierrolhouder voor papierrollen tot een breedte van 60 cm behoort tot de standaard uitrusting.


Neem contact op »

Download hier de PDF met informatie


Onderzoekstafel 2D elektronisch verstelbaar 160x70 cm

Door de tweedelige constructie heeft onze 2D onderzoekbank een lang zit -en rug gedeelte. Het rug gedeelte wordt traploos versteld door middel van een gasveer. De standaard papierrol is onder het hoofdvlak weggewerkt en biedt plaats voor een papierrol tot een breedte van 60 cm.


Neem contact op »

Download hier de PDF met informatie


Onderzoekstafel elektronisch verstelbaar MMEZL 195x70 cm

Bij de ontwikkeling van de MME onderzoekbank is optimaal rekening gehouden met de werksituatie en de beschikbare ruimte in de gemiddelde Nederlandse huisartsenpraktijk. Dit model heeft een traploos uitschuifbaar voetengedeelte zodat de afmeting kan worden terug gebracht naar 150×70 cm. Het uitschuifgedeelte is zodanig geconstrueerd, dat een patiënt hierop kan plaatsnemen zonder gevaar voor kiepen van de bank. De standaard papierrol is onder het hoofdvlak weggewerkt en biedt plaats voor een papierrol tot een breedte van 60 cm.


Neem contact op »

Download hier de PDF met informatie

Download hier de PDF productflyer