Baxterrol dispensers

Baxterrol dispenser GF

Details weergeven

Baxterrol dispenser eigen fabrikaat


Details weergeven

Baxterrol

Met behulp van een baxterrol stemt u het geven van medicatie zeer nauwkeurig af. De baxterrol helpt ook om iedere cliënt de juiste medicatie op het juiste moment toe te dienen. Medicijnen zijn in een baxterrol op maat verpakt. Op de verpakking staat de inhoud van de baxterrol aangegeven, voor wie de medicatie is en andere informatie, zoals het innamemoment. Praktisch en veilig. Niet voor niets maken steeds meer zorginstellingen gebruik van een baxterrol.

Baxterrol dispenser

Een baxterroldispenser zorgt ervoor dat de medicijnen uit de baxterrol op precies het juiste moment worden afgegeven. In de dispensers kunnen baxterrollen veilig worden opgeborgen. De baxterroldispensers of medicijndispensers zijn gemaakt van (duurzaam) transparant kunststof dat hygiënisch is en eenvoudig in gebruik. De zakjes kunnen gemakkelijk van de baxterrol worden afgescheurd. Het eerstvolgende zakje is goed zichtbaar en wordt op zijn plaats gehouden door een speciale clip. De baxterroldispensers van Medimpex zijn geschikt voor gebruik in combinatie met de Presto en Preciso medicijnwagens.

Medicijnwagens baxterrol

Medimpex is al meer dan 30 jaar uw leverancier voor elke medicijnwagen. Ook medicijnwagens die speciaal zijn ingericht voor baxterrollen. De medicijnwagens geschikt voor baxterrollen zijn naar eigen wens in te richten. We maken ze zelfs op maat. Iedere medicijnwagen is om te bouwen tot een medicijnwagen voor baxterrollen. Op onze website vindt u verschillende medicijnwagens. Van baxtergeschikte medicijnwagens tot medicijnwagens op maat gemaakt. Naast medicijnwagens geschikt voor baxterrollen, leveren wij ook maatwerk in bijvoorbeeld medicijndossier-combiwagens. Neem contact op voor meer informatie.

  
Baxterrol dispenser GF

Kleur: transparant
Afm.: 85 mm breed x 125 mm diep x 120 mm hoog
Diameter: 110 mm 
 
Baxterrol dispenser eigen fabrikaat

Kleur: blauw of transparant
Afm.: 85 mm breed x 120 mm diep x 120 mm hoog
Diameter: 120 mm 

Neem contact op »

Naar winkel »

 

Bekijk de PDFbrochure »