Raizer II mobiele hefstoel


 

Raizer II Eenvoudig en snel overeind na een val

 

De Raizer II is een apparaat dat ontworpen is om mensen snel en gemakkelijk overeind te helpen nadat ze zijn gevallen. Dit kan vooral nuttig zijn voor oudere mensen of mensen met beperkte mobiliteit die moeite hebben met het opstaan ​​na een val.

Het apparaat is ontworpen om snel en gemakkelijk in elkaar te zetten, zonder dat daar gereedschap voor nodig is. Het kan door één persoon worden bediend en kan binnen enkele minuten na aankomst worden gebruikt.

De Raizer II bestaat uit een zit- en rugleuning die op de grond wordt geplaatst naast de persoon die is gevallen. Vervolgens wordt de persoon op de stoel geholpen en wordt de stoel opgepompt met een afstandsbediening. Hierdoor komt de persoon langzaam omhoog en kan hij of zij opstaan.

Een van de belangrijkste voordelen van de Raizer II is dat het apparaat zeer veilig is. Het is ontworpen om de persoon zachtjes omhoog te tillen zonder te veel druk uit te oefenen op de rug of de benen. Bovendien heeft het apparaat een veiligheidssysteem dat voorkomt dat het omvalt tijdens het gebruik.

Al met al is de Raizer II een innovatief hulpmiddel dat mensen kan helpen snel en veilig op te staan ​​nadat ze zijn gevallen. Het is gemakkelijk te gebruiken, zeer veilig en kan op verschillende oppervlakken worden gebruikt. Als u op zoek bent naar een manier om uzelf of een geliefde te helpen na een val, is de Raizer II zeker het overwegen waard.

 

Bekijk de PDF brochure »

Neem contact op »

Naar de winkel »