Medicijn-dossierkast


 

Omschrijving

De medicijn- dossierkast is een individuele wandkast met vele mogelijkheden dat het opbergen van medicatie en een zorgdossier op de kamer overzichtelijk maakt. Door het gebruik van houtkleuren geeft dit kastje toch een huiselijke sfeer. 

De medicijn- dossierkast is zowel voor één als twee personen geschikt. Door deze compacte kast kunt u de medicatie en hulpmiddelen op een verantwoorde manier opbergen bij de cliënt, zoals bijvoorbeeld een medicijnsplitter of een medicijnverpulveraar. Daarnaast is er nog ruimte voor eventueel flessen Lactulose en een vakje voor de medicatie die ook baxterrol geschikt is. 

Deze medicijn- dossierkast is praktisch in het gebruik. Er is op verzoek een speciale klemclip aan te brengen zodat verplegend en/of verzorgend personeel aftekenlijsten aan de binnenkant van de deur kan bevestigen. Daarnaast kan de deur geheel naar de zijkant scharnieren. Hierdoor is er geen kans dat iemand zich bezeerd aan de openstaande deur. Dit wordt door gebruikers als zeer prettig ervaren.

Door het gebruik van duurzame en vochtbestendige materialen is het zelfs mogelijk deze medicijn- dossierkast in de badkamer te plaatsen. Elke medicijn- dossierkast is uitgerust met een cilinderslot met twee sleutels. Bij het bestellen van meerdere medicijn- dossierkasten is het mogelijk een gelijksluitend slot of een moedersleutel te leveren voor het personeel. 

Afmetingen:
30 cm breed 
37 cm hoog 
34 cm diep

Afmetingen van het binnenvakje:
ca. 15 cm breed
18,5 cm hoog

 

Wij kunnen ook maatwerk leveren, zodat de medicijn- dossierkast geheel naar de wensen en specificaties van de gebruiker kan worden ingericht. Graag bekijken wij met u de mogelijkheden.
 

Bekijk de PDF brochure »

Neem contact op »

Naar de winkel »