• Contact opnemen

    Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op via email of gebruik het contactformulier op onze website. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Tiel!


    Ik wil contact opnemen!
[CPT Intro]

Al meer dan 35 jaar uw partner in de zorg

Door jarenlange opgebouwde kennis en ervaring kunnen wij onze klanten goed adviseren, begeleiden en een hoge service verlenen.
Een beleidslijn die wij hoog in het vaandel hebben staan. Door een intensieve samenwerking met fabrikanten en onze klanten kunnen veel opdrachten op maat samengesteld en geleverd worden. Natuurlijk zijn wij benieuwd naar uw vraag of wens.
Grote kans dat wij u van dienst kunnen zijn!

Leer ons kennen
[De koppelingen die wij u aan kunnen bieden]
Wij hebben OCI koppelingen met o.a. de volgende ERP systemen:
[Procuro logo]
[Pro Active logo]
[T Blox logo]
[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment

 

Mantelzorg niet altijd gewenst bij zorgbehoefte in de toekomst
23 september

Mantelzorg niet altijd gewenst bij zorgbehoefte in de toekomst

Als mensen in de toekomst hulp nodig hebben in het huishouden vanwege een slechtere gezondheid, wil de helft die graag van een bekende krijgen (mantelzorg). Hulp bij persoonlijke of medische verzorging ontvangt een meerderheid het liefst van iemand anders, zoals een medewerker van de thuiszorg, een vrijwilliger of particuliere hulp.

Lees meer
Het welbevinden meten van ouderen met psychiatrische aandoening
22 september

Het welbevinden meten van ouderen met psychiatrische aandoening

Wat weten we eigenlijk over het welbevinden van ouderen met een psychiatrische aandoening in verpleeghuizen? Niet zoveel, concludeerde Elja van der Wolf, aan het begin van haar promotietraject. Van der Wolf ontwikkelde twee vragenlijsten om het welbevinden te meten. Ze onderzocht bovendien of er een verband is tussen de mate van welbevinden en probleemgedrag.

Lees meer
Onderzoek naar meerwaarde 13-wekenecho voor zwangere vrouwen
08 juni

Onderzoek naar meerwaarde 13-wekenecho voor zwangere vrouwen

Het LUMC en UMC Utrecht gaan onderzoeken wat de meerwaarde is van de 13-wekenecho voor zwangere vrouwen. Het RIVM streeft ernaar om in 2021 de 13-wekenecho toe te voegen aan het screeningsprogramma.Nu krijgen zwangere vrouwen bij 20 weken een echo om te kijken of het kindje zich goed ontwikkelt.

Lees meer