Douchestoel met wielen

Douchestoel dichte zitDetails weergeven »

Douchehocker


Omschrijving

Douchestoel met wielen

Een douchestoel met wielen biedt meer gemak en comfort tijdens het wassen of het toiletbezoek. U rijdt de douchestoel waarheen u wilt. Zo manoeuvreert u de stoel met wielen onder de douche in de juiste positie, maar u rijdt de stoel net zo makkelijk naar de wastafel of toilet. Medimpex biedt een complete lijn aan van douchestoelen met wielen, waaronder ook hockers, postoelen, (was)transportwagens en andere ADL-hulpmiddelen.

Lichtgewicht douchestoelen met wielen

De douchestoelen met wielen hebben een sterk kunststoffen buizenframe waardoor ze licht van gewicht zijn. Daarnaast maakt het kunststof frame de douchestoelen functioneel en duurzaam. Kunststof is namelijk hygiënisch en roest niet. Mede door een antibacteriële coating blijven de verrijdbare douchestoelen hygiënisch en mooi, ook na veelvuldig gebruik. De complete lijn multifunctionele kunststof po- en douchestoelen zijn in Duitsland onderhevig geweest aan TÜV-testen en hebben een CE-markering. De stoelen zijn dan ook veilig en ergonomisch gebouwd.

Verrijdbare douchestoelen op maat

Alle lichtgewicht douchestoelen zijn standaard voorzien van een uitneembare po en vier geremde zwenkwielen. De verrijdbare stoelen zijn belastbaar tot 150 kilogram. Optioneel kunnen wij deze lijn douchestoelen leveren tot een belastbaarheid van maximaal 400 kilogram. Alle stoelen zijn ook toiletoverrijdbaar en worden, indien u dat wenst, op de juiste hoogte afgesteld. Want naast de standaard modelvarianten biedt Medimpex maatwerk tegen geringe meerkosten. Ook bieden wij een complete lijn van Etac- en Rebotec-toilet- en douchestoelen aan. Denk hierbij aan de toiletstoelen Bonn, Berlin, Hamburg en Erfurt, maar ook aan de verrijdbare douche- en toiletstoelen Genf, Boston en Frankfurt. Ook kunnen we andere merken aanbieden. De mogelijkheden bekijken? Neem contact met ons op.

Douchestoel met wielen kopen

Zoals u merkt heeft u keuze uit veel verschillende modellen douchestoelen. Waar moet u nu specifiek op letten als u een douchestoel met wielen gaat kopen? Houd rekening met de volgende zaken:

  • Het gewicht van de persoon die in de stoel plaatsneemt;
  • De zitbreedte, zitdiepte en beenlengte;
  • De breedte van de stoel met persoon erin, zodat u zeker weet dat de stoel door de deuropening heen past;
  • De hoogte van het toilet zonder bril, zodat u zeker weet dat de stoel over de toilet kan worden gereden;
  • De zitting die voor de cliënt het meest comfortabel is: er zijn douchestoelen met toiletbrillen, kunststof zittingen en kussenzittingen.

Naar winkel »

Neem contact op »