Presto medicijnwagens

PRESTO 400 SMALL 

 

PRESTO 400 MEDIUM

 

PRESTO 600 LARGE 

 

PRESTO DOUBLE 


 

  

 

Presto Medicijnwagen

 

De coating van de Presto medicijnwagen is milieuvriendelijk en makkelijk te reinigen met alle gangbare schoonmaakmiddelen. Daarnaast is de wagen beschermd tegen verkleuringen door UV-licht. Bovendien is de coating antibacterieel en stopt de ontwikkeling van bacteriën.

Zowel het frame als de zij- en achterwanden zijn gemaakt van aluminium en de wagens kunnen in diverse kleuren geleverd worden. Aan de voorzijde is er ruimte voor een modulaire lade indeling met een maximum van in totaal 9 lage lades. De lades hebben een handvat over de gehele breedte. Zowel het brede werkvlak als de basis, inclusief bumper, is op innovatieve wijze gemaakt door het spuitgieten van PC/ABS kunststof. De wagen is aan drie zijdes voorzien van een opstaande rand met ronden hoeken en stootranden. Tevens zijn de wagens optioneel uit te rusten met een uitklapbaar werkblad.
De lades met telescopische geleiding zijn in vier verschillende hoogtes te verkrijgen, namelijk 76, 156, 236 en 316 mm. Daarnaast is het mogelijk om in de lades met een langs- en dwarsverdeling te werken of kant en klare inzettrays met vakverdelingen toe te passen.

De wagens zijn goed afsluitbaar door een centraal slotsysteem in standaard sleutelslotuitvoering of indien gewenst met een elektronisch (code)slotsysteem.

 

De vier niet markerende zwenkwielen met een diameter van 150 mm zijn voorzien van kogellagers waarvan er twee geremd zijn. De Presto is in verschillende lengtematen te leveren, te weten 57, 662, 855 en 1115 mm. De diepte is 594 mm en de hoogte 1050 mm.

 

De Presto compacte medicijnwagens zijn in diverse kleuren leverbaar.
 

Bekijk de standaard brochure »

Bekijk de uitgebreide brochure »

Neem contact op »