Presto medicijnwagens

PRESTO 400 SMALL 

 

PRESTO 400 MEDIUM 

 

PRESTO 600 LARGE 

 

PRESTO DOUBLE 

 Omschrijving

De coating van de Presto medicijnwagen is milieuvriendelijk en makkelijk te reinigen met alle schoonmaakmiddelen zonder te verkleuren. Daarnaast is de wagen beschermt tegen verkleuringen door UV-licht. Bovendien is de coating antibacterieel en stopt de ontwikkeling van bacteriën. De wagens kunnen met de meest gangbare middelen worden gedesinfecteerd.

Het frame is gemaakt van aluminium en de zij- en achterwanden zijn van kunststof in de kleur groen-turquoise. Aan de voorzijde is er ruimte voor in totaal 9 lage lades. De lades hebben en handvat over de gehele breedte een zijn met diverse kleuren samen te stellen.  Zowel het brede werkvlak als de basis, inclusief bumper, is op innovatieve wijze gemaakt door het spuitgieten van PC/ABS kunststof. De wagen is aan drie zijdes voorzien van een opstaande rand met ronden hoeken en stootranden. Tevens heeft de wagen een zijwaarts uitschuifbaar werkblad. Dit alles in het parel grijs uitgevoerd.

De wagen is uit te rusten met lades met een telescopische geleiding. Deze lades zijn in vier verschillende hoogtes te verkrijgen, namelijk 76, 156, 236 en 316 mm. Daarnaast is het mogelijk om voor de lades een lang- en dwarsverdelers of kant en klare inzettrays met vakverdeling te verkrijgen. Het geheel is goed afsluitbaar door een centraal sleutelslotsysteem.

De vier dubbele zwenkwielen met een diameter van 150 mm, niet markerend, zijn voorzien van kogellagers waarvan er twee geremd zijn. De Presto is in verschillende lengtematen te leveren, te weten 57, 662, 855 en 1115 mm.  De breedte is 594 mm en de hoogte 1050 mm.

Bekijk de uitgebreide PDF brochure »

Bekijk de Medimpex PDF brochure »

Neem contact op »

 

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment