Douche- en transportbrancard

Douche- en transportbrancard


Omschrijving

Zekerheid, comfort en het gemak zijn de juiste woorden om deze douche- en transportbrancard te omschrijven. Het roestvrijstalen frame en de materialen van hoogwaardige kwaliteit garanderen duurzaamheid. De UDW2500VRW douche- en transportbrancard is het speciale douche- en transport hulpmiddel om zorgbehoevenden te transporteren. Het ligoppervlak is hydraulisch verstelbaar van een hoogte van 50 cm tot 92 cm. Het gepolsterde ligplateau biedt een hoog ligcomfort en is makkelijk te reinigen en te ontsmetten.

De voet- en armsteunen zijn volledig inklapbaar en daardoor aan te passen op de zorgbehoeftige. Het ligvlak kan door middel van de hoofdsteun met 20 cm worden verlengd. De helling van het ligvlak kan worden ingesteld met behulp van een gasveer in een positieve en negatieve Trendelenburg positie.

De afsluitbare afvoer staat in verbinding met een 90 cm lange slang voor een gecontroleerde drainage. Het rug gedeelte kan trapsgewijs worden ingesteld. De dubbele zwenkwielen, waarvan vier geremd, maken een soepele en wendbare beweging mogelijk.

Bekijk de PDF brochure »

Neem contact op »