Preciso medicijnwagens

Modulaire lades

Rolluik systeem

Flexibel ladensysteem

 Preciso medicijnwagen

De coating van de Preciso medicijnwagen is milieuvriendelijk en makkelijk te reinigen met alle schoonmaakmiddelen zonder te verkleuren. Daarnaast is de medicijnwagen beschermd tegen verkleuringen door UV-licht. Bovendien is de coating antibacterieel en stopt de ontwikkeling van bacteriën. De medicijnwagens kunnen met de meest gangbare middelen worden gedesinfecteerd.

Zowel het brede werkvlak als de basis, inclusief bumper, is op innovatieve wijze gemaakt door het spuitgieten van PC/ABS kunststof. Aan drie zijdes is de wagen voorzien van duwbeugels met ronden hoeken en stootranden. Tevens heeft de wagen een zijwaarts uitschuifbaar werkblad. Dit alles in het parel grijs uitgevoerd.

De medicijnwagen is uit te rusten met lades met een telescopische geleiding of lades in een ISO-rasterwand. Deze lades zijn in vier verschillende hoogtes te verkrijgen, namelijk 76, 156, 256 en 316 mm. Daarnaast is het mogelijk om in de lades met een langs- en dwarsverdeling te werken of kant en klare inzet trays met vakverdelingen toe te passen. Het geheel is goed afsluitbaar door een centraal sleutelslotsysteem.

De vier dubbele zwenkwielen met een diameter van 125 mm, niet markerend, zijn voorzien van kogellagers waarvan er twee geremd zijn. De Preciso medicijnwagen is in verschillende hoogtematen te leveren, namelijk 920, 1000 en 1080 mm. De breedte is 830 mm en de diepte 650 mm. Ook verkrijgbaar in de compacte variant van 400 mm breed.

De aluminium wanden van de Preciso medicijnwagen zijn in diverse kleuren leverbaar.

Bekijk de uitgebreide brochure »

Bekijk de Medimpex brochure »

Neem contact op »

 

 

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment