Modulaire kasten

Modulaire rolluikkastenDetails weergeven »

Modulaire draaideurkastenDetails weergeven »


Omschrijving

De modulaire draaideur kasten, zijn leverbaar in diverse kleuren, hebben een hoogte van 2100 mm, een breedte van 454 mm of 654 mm en een diepte van 660 mm of 460 mm. Deze kasten zijn geschikt voor het Flexmodul systeem.

Bij een ergonomische rolluikkast hoeft men niet te bukken om het rolluik te openen. De greeplijst bevindt zich in het midden van de kast en wanneer men het bovenste deel van het rolluik omhoog duwt, gaat het onderste deel van het rolluik automatisch naar beneden. Door deze wijze van openen hoeft men maar de helft van het rolluik te bedienen. Het openen van de kast gaat dus twee keer zo snel als bij een traditionele rolluikkast. Het sluiten gaat op dezelfde eenvoudige wijze, waarna men niet hoeft te bukken om het slot te activeren. Dit stimuleert om deze kasten altijd te voorzien van een slot en is een extra stukje veiligheid.

Als openstaande deuren van draaideurkasten in een kleine ruimte als obstakels worden ervaren, zijn deze rolluikkasten een prima oplossing.

Deze rolluikkasten zijn leverbaar in de breedtemaat 690 mm. De hoogte is 1980 mm, de diepte 550 mm. Tevens zijn ze uit te rusten met 600 x 400 mm ABS modules en/of legschappen.

 

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment