Modulaire kasten

Modulaire rolluikkasten


 

Details weergeven »

Modulaire draaideurkasten


 

Details weergeven »


Omschrijving

Verband kasten

Verbandkasten moeten hygiënisch en steriel zijn, zodat zij geen besmettingsgevaar vormen voor de te behandelen cliënten. Verband en andere medicatie moeten er veilig in kunnen worden opgeborgen, maar ook snel eruit gehaald kunnen worden. Dit vereist een praktische indeling van de kast. De verbandkasten die u bij ons kunt bestellen zijn op verschillende manieren in te richten en daarnaast makkelijk schoon te maken.

Verband kasten voor modulair opbergsysteem

De verbandkasten hebben mooi afgewerkte zichtbare zijden, zodat ze in ieder interieur geplaatst kunnen worden. De modulaire kasten, leverbaar in diverse kleuren, hebben een hoogte van 2100 mm, een breedte van 454 of 654 mm en een diepte van 660 of 460 mm, afhankelijk van de opstelling.

 Deze kasten zijn geschikt voor het Flexmodul-opbergsysteem. Een zeer compleet en flexibel systeem dat in veel zorginstellingen wordt gebruikt. Hierdoor zijn de kasten in te delen met verschillende accessoires waarbij u zelf de indeling bepaalt. Naast verband, kunt u in de verbandkast ook medicijnkoelkasten , opiatenlades, afvalbakken, katheteropslag en meer kwijt.

Verband kast op maat

Bij Medimpex kunt u verbandkasten geheel op maat laten maken. U heeft keuze uit verbandkasten met draaideuren of kasten met rolluik . De kasten zijn niet standaard voorzien van een slot. Wilt u een verbandkast met slot, dan wordt een driepuntsluiting toegepast bij hoge kasten en een opschroefslot bij onderkasten en wandkasten. Voor de sluiting van de kasten van de verbandkast heeft u keuze uit:

• Alle kasten gelijksluitend;

• Alle kasten verschillend sluitend, eventueel in combinatie met een hoofdsleutel of moedersleutel

 

Deze modulaire kasten zijn op veel afdelingen toe te passen.

Dit type kast heeft een groot aantal voordelen. W-line kasten zijn erg gebruiksvriendelijk, waardoor de verpleging dit type kast als zeer prettig ervaart. Om de kasten voor meerdere toepassingen te gebruiken hebben wij een breed scala aan accessoires ter beschikking. Zo tovert u de kast snel om tot bijvoorbeeld een catheterkast of een kast met andere functionaliteiten.

Mede door de veelzijdigheid aan toepassingen, het gebruikte plaatmateriaal met hoge persing, de verlijmde constructie, de duurzaamheid en de minder medische uitstraling is de W-line bijzonder populair. De modulaire kasten passen in elke zorgverlenende instelling.

 

Eigenschappen:

  • Licht-, lucht- en stofdicht door afdichting met kantenband.
  • Stootvast door toegepaste materialen.
  • Ontwerp kasten in verschillende vormen mogelijk.
  • Optioneel kleurgebruik.
  • Afsluitbaarheid kast mogelijk met diversiteit aan sloten.
  • Modulaire ISO maat van 600x400 mm of 300x400 mm geschikt.

 

Wilt u weten of deze kast ook iets voor u is? Wij staan u graag uitgebreid te woord.