Verbandwagens

Preciso verbandwagen

Details weergeven »

Presto verbandwagen

Details weergeven »

RCN ladewagen


Details weergeven »


Omschrijving

Verband kasten

Verbandkasten moeten hygiënisch en steriel zijn, zodat zij geen besmettingsgevaar vormen voor de te behandelen cliënten. Verband en andere medicatie moeten er veilig in kunnen worden opgeborgen, maar ook snel eruit gehaald kunnen worden. Dit vereist een praktische indeling van de kast. De verbandkasten die u bij ons kunt bestellen zijn op verschillende manieren in te richten en daarnaast makkelijk schoon te maken.

Verband kasten voor modulair opbergsysteem

De verbandkasten hebben mooi afgewerkte zichtbare zijden, zodat ze in ieder interieur geplaatst kunnen worden. De modulaire kasten, leverbaar in diverse kleuren, hebben een hoogte van 2100 millimeter, een breedte van 454 of 654 millimeter en een diepte van 660 of 460 millimeter. Deze kasten zijn geschikt voor het Flexmodul-opbergsysteem. Een zeer compleet en flexibel systeem dat in veel zorginstellingen wordt gebruikt. Hierdoor zijn de kasten in te delen met verschillende accessoires waarbij u zelf de indeling bepaalt. Naast verband, kunt u in de verbandkast ook medicijnkoelkasten , opiatenlades, afvalbakken, katheteropslag en meer kwijt.

Verband kast op maat

Bij Medimpex kunt u verbandkasten geheel op maat laten maken. U heeft keuze uit verbandkasten met draaideuren of kasten met rolluik . De kasten zijn niet standaard voorzien van een slot. Wilt u een verbandkast met slot, dan wordt een driepuntsluiting toegepast bij hoge kasten en een opschroefslot bij onderkasten en wandkasten. Voor de sluiting van de kasten van de verbandkast heeft u keuze uit:

• Alle kasten gelijksluitend;

• Alle kasten verschillend sluitend, eventueel in combinatie met een hoofdsleutel of moedersleutel

Vraag gerust meer informatie aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de uitgebreide PDF brochure »

Neem contact op »

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment

 

[Uri-Go]

Uri-Go

Bekijk alle sprays
[Dispensers]

Dispensers

Bekijk alle dispensers
[Handycups]

Handycups

Bekijk alle handycups