Verbandwagens

Preciso verbandwagen

Details weergeven »

Presto verbandwagen

Details weergeven »

RCN ladewagen

 

Details weergeven »


Omschrijving

 

Een verbandwagen is een essentieel hulpmiddel voor elke medische faciliteit, zoals ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen. Deze wagens worden gebruikt om alle noodzakelijke medische benodigdheden op een centrale locatie te bewaren, waardoor medisch personeel snel toegang heeft tot de juiste materialen in geval van nood.

Een van de belangrijkste functies van een verbandwagen is het bieden van een georganiseerde en efficiënte opslagruimte voor medische benodigdheden. De wagens zijn uitgerust met verschillende lades en compartimenten, die zijn ontworpen om specifieke medische apparatuur en benodigdheden te huisvesten, zoals verband, pleisters, injectiespuiten, bloeddrukmeters, stethoscopen en nog veel meer.

Onze verbandwagens zijn ontworpen met innovatieve functies en zijn beschikbaar in diverse maten en kleuren om te voldoen aan uw specifieke behoeften.

 

Laten we beginnen met onze Preciso verbandwagen. De coating van deze wagen is milieuvriendelijk en gemakkelijk te reinigen met alle gangbare schoonmaakmiddelen, zonder te verkleuren. Bovendien is de wagen beschermd tegen verkleuringen door UV-licht en is de coating antibacterieel, wat de ontwikkeling van bacteriën stopt. De wagen is uitgerust met vier dubbele zwenkwielen met een diameter van 125 mm, die niet markerend zijn en voorzien zijn van kogellagers, waarvan er twee geremd zijn. Deze wagen heeft een breedte van 830 mm en een diepte van 650 mm en is verkrijgbaar in verschillende hoogtematen, namelijk 920, 1000 en 1080 mm. Ook is er een compacte variant van 570 mm breed beschikbaar.

De Preciso verbandwagen is aan drie zijdes voorzien van duwbeugels met ronde hoeken en stootranden. Het brede werkvlak en de basis, inclusief bumper, maken deze wagen bijzonder geschikt voor medische toepassingen. De wagen is uit te rusten met lades met een telescopische geleiding of lades in een ISO-rasterwand. Deze lades zijn verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes: 76, 156, 256 en 316 mm. Daarnaast is het mogelijk om in de lades met een langs- en dwarsverdeling te werken of kant en klare inzet trays met vakverdelingen toe te passen. De wagen is goed afsluitbaar door een centraal slotsysteem in standaard sleutelslotuitvoering of indien gewenst met een elektronisch (code)slotsysteem.

 

Onze Presto verbandwagen is gemaakt van aluminium en is ook voorzien van een milieuvriendelijke coating die gemakkelijk te reinigen is met gangbare schoonmaakmiddelen. Deze coating is ook antibacterieel en stopt de ontwikkeling van bacteriën. De Presto verbandwagen is verkrijgbaar in verschillende lengtematen, namelijk 570, 662, 855 en 1115 mm en heeft een diepte van 594 mm en een hoogte van 1050 mm. De wagen is uitgerust met vier niet-markerende zwenkwielen met een diameter van 150 mm, voorzien van kogellagers waarvan er twee geremd zijn.

De Presto verbandwagen is voorzien van een modulair ladesysteem met een maximum van negen lage lades. De lades hebben een handvat over de gehele breedte en zijn verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes: 76, 156, 236 en 316 mm. De lades hebben een handvat over de gehele breedte. Zowel het brede werkvlak als de basis, inclusief bumper, is op innovatieve wijze gemaakt door het spuitgieten van PC/ABS kunststof. Deze verbandwagen is goed afsluitbaar door een centraal slotsysteem in standaard sleutelslotuitvoering of indien gewenst met een elektronisch (code)slotsysteem.

 

Wilt u meer informatie over onze verbandwagens weten? Neem dan gerust contact met ons op

 

Bekijk de uitgebreide PDF brochure »

Neem contact op »