Medicijndistributie & Opslag

 

Veilige medicijndistributie begint bij een goed systeem

Medicijnen dienen veilig, zorgvuldig en overzichtelijk bewaard te worden. Onze systemen maken dit mogelijk en kunnen worden voorzien van diverse sluitsystemen, van standaard sleutelsloten tot meer geavanceerde elektronische sloten al of niet gekoppeld aan uw bestaande toegangssysteem.

Wij hebben een compleet aanbod van medicijnwagens, medicijnkasten en medicijnkoelkasten. Ook voor medicijnbakken en opiatenkastjes kunt u bij ons terecht.
 

Medicijnwagens

Een medicijnwagen is erg geschikt voor zowel de distributie als opslag van medicatie, zoals de multifunctionele medicijnwagens van Preciso en Presto, baxtergeschikte medicijnwagens van KRZ en medicijnwagens in huiselijke stijl.
 

Medicijnkasten

Deze zijn er in verschillende soorten en maatvoeringen, bijvoorbeeld stalen medicijnkasten, houten medicijnkasten, medicijnkasten met jaloeziedeur en medicijndossierkasten. Ook hierin adviseren we u graag over de mogelijkheden die bij u of uw situatie passen.
 

Opiatenkastjes

Sommige medicijnen hebben een nog veiligere opslag nodig, dan is een opiatenkastje een goede oplossing. Deze zijn afsluitbaar doormiddel van een sleutel of een cijfercode (voorzien van een noodsleutel) en kunt u in vrijwel alle medicijnkasten inbouwen.


 

 

 

Bekijk de brochure »