Medicijndistributie & OpslagMedicijnen dienen veilig, zorgvuldig en overzichtelijk bewaart te worden. Onze systemen maken dit mogelijk. Wij hebben een compleet aanbod van medicijnwagens, medicijnkasten en medicijnkoelkasten. Ook voor medicijnbakken en opiatenkastjes kunt u bij ons terecht.

Inrichten van veilige opslag voor medicijnen

Wij denken graag met u mee en kunnen u helpen bij het inrichten van diverse systemen. Het is belangrijk om medicijnen veilig op te bergen. Een medicijnwagen is erg geschikt daarvoor, zoals de multifunctionele wagens van Preciso en Presto, baxtergeschikte medicijnwagens van KRZ, stalen wagens en speciaal op maat gemaakte wagens.

Medicijnkasten

Deze zijn er in verschillende soorten, bijvoorbeeld ruimtebesparende medicijnkasten, stalen medicijnkasten, houten medicijnkasten, medicijnkast met jaloeziedeur en een medicijndossierkast. Ook hierin kunnen we samen kijken naar mogelijkheden die bij u of uw situatie zal passen.

Opiatenkastjes voor de opslag van medicijnen die nog meer aandacht vragen.

Sommige medicijnen hebben een nog veiligere opslag nodig, dan is een opiatenkastje een goede oplossing. Deze zijn afsluitbaar doormiddel van een sleutel of een cijfercode (voorzien van een noodsleutel) en kunt u in vrijwel alle medicijnkasten inbouwen.

Veilige medicijndistributie begint bij een goed systeem.

Alle producten en adviezen zijn gericht op medicatieveiligheid en gebruiksvriendelijkheid hierin. Een veilige medicijndistributie begint bij een goed systeem. Wij helpen u hier graag mee verder!

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment