Medifridge MedEasy Line

Type MF350L-GD

Type MF350L-CD

Type MF60L-GD

Type MF60L-CD


Omschrijving

Ontdek de veelzijdige Medifridge® MedEasy Line medicijnkoelkasten, die volledig voldoen aan alle DIN 58345 eisen en worden geleverd met een uitgebreide garantie van 3 jaar. Deze hoogwaardige medicijnkoelkasten zijn beschikbaar in diverse modellen met een inhoudsvariatie van 30 tot 416 liter, waardoor er altijd een geschikte optie is voor uw specifieke behoeften.

De Medifridge medicijnkoelkasten zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals geforceerde luchtcirculatie en een automatisch ontdooisysteem, die zorgen voor een optimale en stabiele temperatuurregeling. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van diverse alarmen, invriesbeveiliging en robuuste draadroosters voor extra veiligheid en gebruiksgemak.

Of u nu kiest voor een model met een dichte deur of een geïsoleerde glasdeur, de Medifridge® MedEasy Line biedt altijd een betrouwbare en efficiënte oplossing voor de opslag van uw medicijnen. Kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid staan centraal bij elke Medifridge medicijnkoelkast.  Een belangrijk product kenmerk is het zeer lage energieverbruik van alle Medifridge-apparaten. Ze zijn voorzien van milieuvriendelijke, natuurlijke koelmiddelen en worden aangestuurd door zeer stille compressoren. Dit is ook de reden dat alle producten van Medifridge voorzien zijn van een Green Label.

 

 

Neem contact op »

Naar winkel »