Rolstoel weegschaal rolstoelgebruikers

Rolstoelweegplateau verrijdbaar

KERN MWS-A01


Omschrijving

Rolstoel weegschaal

Met een rolstoelweegschaal kunnen cliënten in een rolstoel op een eenvoudige en efficiënte manier gewogen worden, zonder dat zij de rolstoel hoeven te verlaten. Een weegschaal speciaal voor rolstoelen heeft oprijranden, zodat een rolstoel makkelijk op het weegplateau kan rijden. Maar ook cliënten zonder mobiele beperking kunnen op deze weegschaal gaan staan voor een weging. De weegschaal voor rolstoelgebruikers kunt u eenvoudig verrijden door de transportwielen aan de zijkant, en kunt u de weegschaal ook makkelijk opbergen.

Weegplateau rolstoel

Het weegplateau voor rolstoel heeft een digitale uitleesunit met BMI-indicatie en tarra-functie. Het plateau is belastbaar tot 300 kilogram. Het rolstoelweegplateau werkt op oplaadbare batterijen en is inclusief een adapter van 220 volt.Het plateau waarop de rolstoel staat is 91 bij 74 centimeter. Daarmee is het weegplateau geschikt voor rolstoelen met een wielbasis van maximaal 70 centimeter.

Rolstoel weegschaal extra groot

Ook heeft Medimpex een extra grote weegschaal voor rolstoel in het assortiment. Deze weegplateau XL is een lichtgewicht, verplaatsbare weegschaal waarmee cliënten met een maximaal gewicht tot 400 kilogram eenvoudig kunnen worden gewogen. Het weegplateau is breder, waardoor extra brede rolstoelen kunnen worden geplaatst. Het grote weegplateau voor rolstoelen heeft geïntegreerde handgrepen en is daardoor eenvoudig op te tillen en in positie te plaatsen. De geïntegreerde wielen zorgen ervoor dat de grote rolstoelweegschaal makkelijk naar de gewenste positie verrijdbaar is. Ook deze grote weegschaal voor rolstoelgebruikers is voorzien van een digitale uitleesunit met BMI-indicatie, een tarra- en hold-functie, oplaadbare batterijen en een adapter van 220 volt. Het weegplateau is 100 bij 100 centimeter en geschikt voor rolstoelen met een wielbasis van maximaal 95 centimeter breed.

 

Zoekt u een speciale weegschaal voor rolstoelen? Bijvoorbeeld met extra functies? Neem ook dan contact met ons op. Wij kunnen vrijwel alles leveren.

 

Bekijk de PDF brochure »

Neem contact op »

Naar winkel »