Preciso multifunctionele wagen voor verband en medicijnen

Ladewagen met accessoiresMultifunctionele ladewagen

Lade inrichting

Wagen met deuren

Wagen met rolluik


Preciso multifunctionele wagen


De Preciso multifunctionele wagens zijn comfortabel in gebruik en functioneel. De wagens hebben volop indelingsmogelijkheden en zijn makkelijk schoon te maken met ieder schoonmaakmiddel. Bovendien heeft de wagen een antibacteriële coating. De hygiënische wagens zijn daarom uitermate geschikt als zowel verband- als medicijnwagen.

Preciso verbandwagen

Zowel het brede werkvlak als de basis, inclusief bumper, van de Preciso-verbandwagen is gemaakt door middel van spuitgieten van PC-/ABS-kunststof De Preciso-verbandwagen verkleurt niet door uv-licht. Aan drie zijdes is de verbandwagen voorzien van duwbeugels en de wagen heeft een zijwaarts uitschuifbaar werkblad. Daarnaast heeft de wagen ronde hoeken en stootranden, zodat beschadigingen worden beperkt. De complete Preciso-verbandwagen is in parelgrijze kleur uitgevoerd.

Preciso medicijnwagen

De Preciso-medicijnwagen is in de basis hetzelfde als de Preciso-verbandwagen. Ook deze multifunctionele wagen is voorzien van drie duwbeugels, een zijwaarts uitschuifbaar werkblad, ronde hoeken en stootranden. Beide wagens zijn uit te rusten met een telescopische geleiding of lades in een ISO-rasterwand. Deze lades zijn in vier verschillende hoogtes te verkrijgen: 76, 156, 256 en 316 millimeter. Daarnaast is het mogelijk om voor de lades een lang- en dwarsverdelers of kant-en-klare inzettrays met vakverdeling te verkrijgen. Het geheel is goed afsluitbaar met een centraal sleutelslotsysteem.

Voordelen Preciso-wagens:

De Preciso-wagens zijn op maat te bestellen, in verschillende hoogtematen: 920, 1000 en 1080 millimeter hoog. De breedte van de wagen is 830 millimeter en de diepte is 650 millimeter. Een groot voordeel zijn de vier dubbele zwenkwielen die ervoor zorgen dat de Preciso-wagens makkelijk te verrijden zijn. De wielen hebben een diameter van 125 millimeter, zijn niet-markerend en voorzien van kogellagers waarvan er twee geremd zijn.

Een van de multifunctionele wagens van Preciso op maat bestellen? De wanden van de Preciso- verband- en medicijnwagen zijn in diverse kleuren leverbaar. Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk de uitgebreide PDF brochure »

Bekijk de Medimpex PDF brochure »