Dometic medicijnkoelkast

type DS 301H 

 

type HC 302 

 

type HC 502 


Omschrijving

De medicijnkoelkasten welke wij in ons assortiment hebben zijn verdeeld in medicijnkoelkasten voor dag- en permanente opslag.

Voor de dagopslag kunnen wij u een model aanbieden in 30 liter. De Dometic MiniCool DS 301 H medicijnkoelkast is uitsluitend geschikt voor dagopslag en de perfecte oplossing voor ziekenhuizen, zorgcentra en huisartspraktijken om op locaties, voor dagopslag, temperatuurgevoelige medicijnen op een temperatuur tussen de 2 en 8 graden Celcius te houden. Met behulp van de ladeverdelers kunnen medicijnen overzichtelijk worden gesorteerd in de 3 lades. Bovenop de koelkast staat een digitale thermometer, waarmee de binnentemperatuur gecontroleerd wordt alsmede de ingestelde minimum- en maximumtemperatuur . De MiniCool DS 301 heeft geen compressor, maar is een absorptiekoelkast en daardoor volledig geruisloos.

Daarnaast kunnen we 2 modellen aanbieden voor permanente opslag. De Dometic MiniCool HC 302 en HC502 zijn compacte medicijnkoelkasten en door zijn compacte formaat uitermate geschikt als afhaal- of bezorgkoelkast in de apotheek. Geschikt voor de opslag van medicijnen en vaccins. Met behulp van de ladeverdelers kunnen medicijnen overzichtelijk worden gesorteerd in de 3 RVS lades met verhoogd voorfront. De medicijnkoelkast is voorzien van een digitaal display in de deur en heeft een vast ingestelde temperatuur van 5°C. Door de compressor techniek heeft deze een lager energieverbruik als absorptiekoelkasten.

Deze koel- en ook vrieskasten zijn in vele uitvoeringen leverbaar.
Afhankelijk van het type ook voorzien van een alarmsysteem.
Diverse opties zijn mogelijk.

Graag bekijken wij de mogelijkheden met u.

Naar winkel »