Uri-Go kopen voor verwijderen urinevlekken en -geuren

Uri-Go sprayfles

Details weergeven »

 

Uri-Go sprayfles dier

Details weergeven »

 

Uri-Go concentraat

Details weergeven »

 


Omschrijving

Uri-Go kopen

Niets is zo lastig uit kleding of beddengoed te verwijderen als urinevlekken en -geuren. De geur en kleur van urine worden veroorzaakt door urinezuurkristallen. Deze kristallen houden vlekken of kringen vast. Zelfs na het boenen of wassen verdwijnen de vlekken niet. De geur kan zelfs sterker worden wanneer u de vlek probeert te verwijderen met een schoonmaakmiddel of spray. U kunt dit oplossen door Uri-Go te kopen. Uri-Go heeft een speciale samenstelling van enzymen en bacteriën. Dit lost met gemak urinezuurkristallen op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Uri-Go zorgt ervoor dat de hardnekkige kristallen oplossen in water en zuurstof. Milieuvriendelijk en efficiënt.

Uri-Go waar te koop?

Zorginstellingen die zich afvragen: ‘Uri-Go waar te koop?’, kunnen terecht bij Medimpex. Uri-Go is te koop in onze webshop. Daar vindt u Uri-Go-concentraat en Uri-Go-sprayflessen, ook voor dieren. Met deze Uri-Go-middelen verwijdert u urinevlekken en -geuren uit meubels, sanitaire voorzieningen, kleding en beddengoed. Daarnaast is Uri-Go toepasbaar op hout, tegels en tapijt. Zelfs urinevlekken van een aantal jaar oud kan Uri-Go laten verdwijnen.

Uri-Go ervaringen

Zorginstellingen, hotels, scholen en kinderdagverblijven, maar ook dierenpensions, kopen Uri-Go bij ons. Zij gebruiken Uri-Go veelvuldig en die ervaringen tonen aan dat de werking van Uri-Go zeer effectief is. Uit hun ervaringen met Uri-Go blijkt dat het middel niet alleen urine, maar ook bloed- en zweetvlekken effectief verwijdert uit ieder materiaal. Ook op de moeilijkste plaatsen bewijst Uri-Go haar effectieve werking. Want urinevlekken kunnen met Uri-Go ook uit voegen worden verwijderd. Zo tonen de Uri-Go-ervaringen aan.

Uri-Go bestellen

Uri-Go bestellen voor uw zorginstelling? Bestel Uri-Go direct in onze webshop. Meer informatie vindt u ook op www.uri-go.com. Voor vragen over het product kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bekijk de PDF brochure »

Naar winkel »

Neem contact op »