Silent Knight vermaler

Nieuw
Sale
De nieuwe Silent Knight medicijnvermaler is nog verder ontwikkeld voor een nog betere verpulvering van medicatie. Ook heeft de vermaler een nieuwe uitstraling. Het gepatenteerde “verpulvering- en maal” mechanisme van de nieuwe Silent Knight is nog stiller, soepeler en effectiever in het verpulveren van pillen tot poeder.

De comfortabele handgreep is ergonomisch gevormd. Veilig in gebruik door de schokabsorberende werking. De nieuwe Silent Knight heeft een binnenmechanisme van chirurgisch roestvrijstaal en een stevige aluminium voet. Hierdoor is dit een sterk, efficiënt en duurzaam hulpmiddel voor het verpulveren van pillen.

De Silent Knight medicijnvermaler is zeer geschikt voor het gebruik in Zorgcentra, ziekenhuizen en thuiszorg door het gebruiksgemak en het simpel verzamelen van de medicatie in de zakjes. U hoeft de Silent Knight medicijnvermaler niet na ieder gebruik te reinigen voordat u de volgende medicijnen van een andere patient kunt vermalen. Uiteraard is de Silent Knight medicijnvermaler ook erg geschikt voor thuisgebruik door mensen die niet beschikken over de kracht om hun medicatie handmatig te vermalen.

Kenmerken:
- Stil – voor patiënten en personeel
- Ergonomische handgreep– comfortabel
- Effectief – krachtig en verpulvert pillen naar tot poeder
- Veilig voor patiënten – voorkomt kruisbesmetting
- Veilig voor gebruikers – Eenvoudige bediening en maximaal resultaat. De bewegende delen aan de binnenkant zijn afgedekt met een plaatje.

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +
{{itemRebate.Price2 | currency}}

Specificaties

Artikelnummer
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Prijs per eenheid
{{item.PriceUnit}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}