Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Over ons

Medimpex Care Solutions is importeur van innovatieve producten ten behoeve van de totale zorgsector. Door een intensieve samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij oplossingen in eigen beheer fabriceren. Hierdoor zijn wij in staat om een assortiment aan te bieden, wat veel groter is dan wij op deze website kunnen tonen. Wij zijn exclusief dealer en importeur van veel verschillende merken, zowel van duurzame investeringsgoederen als zorghulpmiddelen.

Door jarenlange opgebouwde knowhow en ervaring kunnen wij onze klanten adviseren, begeleiden en hoge service verlenen. Een beleidslijn die wij hoog in het vaandel hebben staan. Met de klant wordt een intensieve samenwerking aangegaan, waardoor veel opdrachten custom made geleverd kunnen wordenNatuurlijk zijn wij benieuwd naar uw vraag of wens. Grote kans dat wij u toch van dienst kunnen zijn!

Wij zijn er van overtuigd dat de toegevoegde waarde die Medimpex Care Solutions u kan bieden ligt in het feit, dat wij flexibel op de eisen en wensen van de klant kunnen inspelen. Op een adequate manier kan tot een toegespitste oplossing worden gekomen, waarbij elke relevante medewerker haar of zijn eisen en wensen hierin kenbaar maakt. De behoefte invulling met het juiste resultaat. Door korte communicatie lijnen kan op een juiste, snelle en goede wijze hieraan tegemoet worden gekomen.

Ook kunnen wij een totaalleverancier zijn voor u. Door onze contacten met diverse fabrikanten en leveranciers kunnen wij veelal tegen dezelfde condities aan u leveren, waardoor wij voor u kostbare tijd besparen.

Voor inkoopafdelingen kunnen wij ook met onze winkel een Tblox koppeling realiseren.

Ook uw  organisatie kunnen wij deze meerwaarde bieden.