Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Aanbod zorgproducten en thuiszorgartikelen

Medimpex Care Solutions levert al sinds 1983 zorgproducten en thuiszorgartikelen aan instellingen en particulieren; kwaliteitsproducten voor de verpleging en verzorging van mensen. Ze worden ook wel ADL hulpmiddelen genoemd: hulpmiddelen voor  Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen.

Deze producten worden aangeboden in de online thuiszorgwinkel van deze website. Ze zijn met enkele muisklikken te bestellen. Maar bestellen kan ook per e-mail (info@medimpex.nl) of tijdens kantooruren per telefoon (0344-615300).

Actueel assortiment zorgproducten en thuiszorgartikelen

Wij zoeken op de nationale en internationale markt voortdurend nieuwe en verbeterde zorgproducten en thuiszorgartikelen. Daardoor verandert het aanbod continu. In de online thuiszorgwinkel (dus op de website van Medimpex) is altijd het meest actuele aanbod aan zorgproducten en thuiszorgartikelen te vinden. Dit aanbod is onderverdeeld naar verschillende categorieën die samenhangen met functies zoals douchen, aankleden, eten, drinken, schrijven, etcetera.

Een selectie van zorgproducten en thuiszorgartikelen

Het aanbod van ADL-artikelen is enorm. Medimpex heeft voor alle categorieën een selectie gemaakt op grond van eigen ervaringen en reacties van klanten.

Die selectie wordt aangeboden in de online thuiszorgwinkel op deze website. Bij het maken van deze selectie is vooral gelet op:

  • de kwaliteit,
  • de functionaliteit,
  • de prijs,
  • en de levertijd van de zorgproducten en thuiszorgartikelen.

Zorgproducten en thuiszorgartikelen op aanvraag

Naast de op de hulpmiddelen die in deze online thuiszorgwinkel staan, kan Medimpex nog tal van andere zorgproducten en thuiszorgartikelen leveren. Indien u het door u gewenste zorgproduct of thuiszorgartikel niet op de website kunt vinden, adviseren we u om te informeren naar mogelijkheden, want wellicht kan Medimpex u toch helpen.

Levertermijn van de zorgproducten en thuiszorgartikelen

Medimpex Care Solutions probeert alle bestellingen binnen 1 of 2 werkdagen te leveren, maar het kan gebeuren dat er zoveel vraag is naar bepaalde zorgproducten en thuiszorgartikelen dat het product tijdelijk is uitverkocht. Aangezien Medimpex Care Solutions veel zorgproducten en thuiszorgartikelen uit het buitenland laat komen, kan de levertermijn in weleens oplopen tot een paar weken.

Naast zorgproducten en thuiszorgproducten ook investeringsgoederen

Naast de zorgproducten en thuiszorgartikelen verkoopt Medimpex Care Solutions ook een reeks investeringsgoederen die vooral zijn bestemd voor zorginstellingen. Het gaat dan om medicijnkasten, medicijnwagens, verpleegkundige wagens (zoals prikwagens, verbandwagens, anesthesiewagens en crashwagens), wasverzamelaars, intern transport etc.

Voor allerlei dagelijkse functies zijn zorgproducten en thuiszorgproducten beschikbaar. Ze vergroten de zelfredzaamheid van mensen en helpen verpleegkundigen en (mantel)zorgers bij de dagelijkse verzorging van patiënten.

Medimpex Care Solutions heeft een uitgebreid aanbod zorgproducten en thuiszorgproducten. Dit is onderverdeeld naar de volgende categorieën:

Doorgaans worden deze zorgproducten en thuiszorgartikelen niet vergoed door verzekeringsmaatschappijen, maar er zijn uitzonderingen. Informatie daarover kan bij de eigen zorgverzekeraar worden opgevraagd.