Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Zorgmeubilair

Ons aanbod is van oudsher sterk afgestemd op de zorgsector. Al tientallen jaren is Medimpex Care Solutions leverancier van zorgmeubilair aan diverse instellingen voor ouderen en mensen met beperkingen.

Exclusief importeur van een aantal Europese kwaliteitsmerken zoals France Hopital, KRZ, Detecto en Villard 

Daarnaast wordt door Medimpex Care Solutions in eigen beheer ook zorgmeubilair ontwikkeld en geproduceerd. Het gaat dan met name om de medicijnkasten, medicijnwagens, en multifunctionele verbandwagens. Ruim tien jaar geleden startte Medimpex met deze productlijn omdat er op de Nederlandse markt vraag was naar zorgmeubilair met een huiselijke uitstraling en er nog geen aanbieders waren te vinden. 

Het assortiment zorgmeubilair bestaat onder andere uit:

  • Hoog/laagbedden: behalve de gebruikelijke verpleegbedden heeft Medimpex ook een ultralaag bed in het assortiment.
  • Medicijnwagens (voor alle gangbare medicijndistributiesystemen) en verbandwagens in verschillende afmetingen en uitvoeringen.
  • Medicijnkasten en verbandkasten in tal van hoogtes, breedtes, dieptes, uitvoeringen en kleuren: de kasten gaan van individuele medicijnkastjes (voor individueel gebruik) tot medicijnkasten voor kleinschalig wonen (met ruimte voor de medicijnen van een woongroep) en medicijnkasten voor afdelingen (waaronder werkvoorraadkasten). De medicijnkasten zijn geschikt voor alle gangbare medicijndistributiesystemen.
  • Nauwkeurige klasse III personenweegschalen om het gewicht van patiënten / cliënten nauwgezet te kunnen volgen. Ze zijn er in allerlei uitvoeringen: weegstoelen, opstapweegschalen, weegplateaus (zowel rolstoelweegschalen als bedweegschalen).

Als aanvulling op het zorgmeubilair biedt Medimpex Care Solutions tevens een assortiment zorgproducten (ADL hulpmiddelen) dat is afgestemd op gebruik in instellingen.

Ook op het gebied van handtherapie kunnen wij een breed assortiment leveren.

Doorgaans is een gratis en vrijblijvende proefplaatsing mogelijk. De account managers informeren u graag over de mogelijkheden.