Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Ziekenhuisinrichting

Medimpex Care Solutions heeft medisch meubilair dat is gemaakt voor ziekenhuisinrichting. Al meer als 30 jaar levert Medimpex medicijnwagens en verbandwagens aan zorginstellingen, maar ook is het assortiment voor ziekenhuizen en klinieken fors uitgebreid.

Exclusief importeur van een aantal Europese kwaliteitsmerken zoals France Hopital, KRZ en diverse merken medische weegapparatuur. Stuk voor stuk merken die qua kwaliteit, functionaliteit en vormgeving passen bij een moderne ziekenhuisinrichting.

Met dit medisch meubilair bedient Medimpex Care Solutions onder andere de volgende ziekenhuisafdelingen:

  • Voor de operatiekamers, de intensive care en de recovery heeft Medimpex een speciale lijn met wagens, mobiele kasten en mobiele werktafels die voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen. Ze zijn stand alone te gebruiken of modulair in te zetten binnen de ziekenhuisinrichting.
    Voor de anesthesie zijn er anesthesiewagens (met al van verschillende indelingsmogelijkheden en eventueel uit te breiden met opzetframes)
  • Voor de verpleegafdelingen biedt Medimpex medicijnwagens, verbandwagens, medicijnkasten en verbandkasten. Ook zijn er bijvoorbeeld waswagens.
    Voor de prikpoli heeft Medimpex prikwagens en prikstoelen in het assortiment. De prikwagens zijn leverbaar in een open of in een gesloten model en kunnen op maat worden gemaakt voor zittend of staand gebruik. De prikstoelen zijn er in allerlei uitvoeringen (van basic tot zeer comfortabel).
  • Voor de apotheek zijn er, behalve medicijnkasten en medicijnwagens, ook medicijntransportwagens alsmede koffers en cassettes om medicijnen naar de afdelingen te vervoeren.
  • Voor de afdelingsmagazijnen is er een reeks open en gesloten voorraadkasten beschikbaar.

In de meeste gevallen is een gratis en vrijblijvende proefplaatsing van het medisch meubilair mogelijk.