Weegstoelen met wielen

Elektronische weegstoel AMB100Details weergeven »

Elektronische weegstoel MCC250K

Details weergeven »

Omschrijving

Weegstoelen

Weegstoelen worden in veel zorginstellingen gebruikt. Op die manier kan iedereen eenvoudig en zonder veel moeite worden gewogen. Ook wanneer iemand niet in staat is om op een weegschaal te staan. Medimpex heeft meerdere elektronische weegstoelen in haar assortiment. Weegstoelen met arm- en rugleuningen voor extra stabiliteit en weegstoelen met wielen, zodat de stoelen makkelijk verplaatsbaar zijn.

Weegstoelen elektronisch

Weegstoel AMB100 is een elektronische weegstoel die dankzij de soepele wielen makkelijk te verplaatsen is, zodat personeel efficiënt en snel kan werken. De vier zwenkwielen zorgen ervoor dat de elektronische weegstoel makkelijk over randen en drempels te verrijden is. De armleggers en voetsteunen van deze elektronische weegstoel zijn opklapbaar, zodat de cliënt veilig kan plaatsnemen in de stoel. De weegstoel is uitgerust met een ergonomisch beeldscherm met grote toetsen en een contrastrijk LCD-scherm. De accu kan tot wel 100 uur lang meegaan. De robuuste weegstoel is uitermate geschikt voor het wegen van zware personen. Deze elektronische lichtgewicht weegstoel is belastbaar tot 300 kilogram.

Weegstoelen met wielen

De verrijdbare weegstoel met vier geremde wielen, de weegstoel MCC250K, zorgt voor een maximale mobiliteit tijdens de verzorging. Hierdoor kan het personeel efficiënter werken. De vier zwenkwielen maken het mogelijk om comfortabel over randen en drempels heen te rijden. De inklapbare armleuningen en voetsteunen maken het makkelijker om plaats te nemen, ook voor patiënten met overgewicht. Zo is het ook mogelijk om iemand makkelijk te laten wisselen van stoel. Het beeldscherm heeft een cijferhoogte van 25 millimeter en een contrastrijk LCD-display dat het invoeren en aflezen eenvoudig maakt. U krijgt altijd precieze en stabiele resultaten, ook bij onrustige patiënten. Door het “Automatic Data Hold-functie” blijft het gewicht 10 seconden zichtbaar in het display, zodat de patiënt rustig gewogen kan worden. De weegschaal werkt op een accu die tot 20 uur lang kan meegaan. Deze weegstoel met wielen is belastbaar tot 250 kilogram.

Verrijdbare weegstoel

In ziekenhuizen, woonzorgcentra, verzorgingstehuizen of revalidatiecentra wordt veel gebruik gemaakt van verrijdbare weegstoelen. Een verrijdbare weegstoel biedt gemak voor zowel de client als het personeel. Zoekt u een (verrijdbare) weegstoel met andere functies? Optioneel kunnen de weegstoelen worden uitgerust met een seriële poort voor printer of PC-verbinding. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Naar winkel »

Neem contact op »

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment

 

[Uri-Go]

Uri-Go

Bekijk alle sprays
[Dispensers]

Dispensers

Bekijk alle dispensers
[Handycups]

Handycups

Bekijk alle handycups