Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Aanbod weegstoelen

Medimpex Care Solutions heeft diverse weegstoelen in het assortiment. Ze zijn ontwikkeld door mensen uit de praktijk. Professionaliteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan voorop.

Keuze van de weegstoel

Een weegstoel is een weegstoel zult u misschien denken. Of u werkt er regelmatig mee en merkt wat onhandige punten op. U ziet punten die wat praktischer zouden kunnen en die het werk wat makkelijker zouden maken. In dat geval is het de moeite waard om eens in ons assortiment te kijken of er een weegstoel bij zit die wel aan die praktische punten voldoet. 

Is dat niet het geval dan vernemen we graag wat u precies wenst in een weegstoel. We kunnen dan voor u op zoek gaan binnen de verschillende contacten die we hebben over de hele wereld. Als importeur kunnen we onze diverse contacten benaderen en hebben we inzicht in de verschillende mogelijkheden. Als we niet vinden wat u zoekt kunnen we samen met u een weegstoel geheel naar uw wensen ontwikkelen. We werken hierbij intensief samen met de klant om de wensen zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Service en goed advies vinden we erg belangrijk.

Medimpex Care Solutions voorziet u graag van het juiste advies bij de keuze van uw product. Geef  de specificaties door van de stoelweegschaal waar u naar op zoek bent en de account managers helpen u graag. Een vrijblijvende en gratis proefplaatsing behoort altijd tot de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over de weegstoelen en de andere medische weegschalen van Medimpex Care Solutions.

Alle weegstoelen / stoelweegschalen en weegplateaus zijn klasse III goedgekeurd volgens richtlijn 90/384/CEE

Weegstoel