Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Wasverzamelaar

Medimpex Care Solutions is importeur, ontwikkelaar en producent van producten voor de gehele zorgsector. Voor een wasverzamelaar bent u bij ons op de juiste plaats. Wij hebben zowel een wasverzamelaar van RVS in ons assortiment als een wasverzamelaar van kunststof. Welke het beste bij u past, kiest u uiteraard zelf.

De wasverzamelaar van RVS is voorzien van een rondom gelast frame en is goed reinigbaar met alle standaard reinigingsproducten. Door het handige ophangsysteem klemmen de zakken zich vast, zodat de waszakken ongeacht hun gewicht niet uit de bevestiging glijden. De RVS wasverzamelaar is ook verkrijgbaar als combiwagen waarbij schone en vieze was onderling te koppelen zijn. De deksels zijn leverbaar in verschillende kleuren. 

U kunt ook kiezen voor een lichtgewicht wasverzamelaar van kunststof. Functioneel, duurzaam en erg hygiënisch. Roestvorming is namelijk niet mogelijk. Ook hier zijn combinatiewagens mogelijk. Hierdoor kan er heel effectief was verzameld worden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wij bieden u graag service en begeleiding in het maken van de juiste keuze. Voor het nodige advies bekijken wij graag met u de mogelijkheden. U bereikt ons door ons te mailen via de website of te bellen naar 0344 6153 00.