Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Rolstoelweegplateau Seca 677

Model #: AL677

Korte omschrijving

Stabiel, functioneel en mobiel: dankzij het grote platform en de stevige handrail is de Seca 677 extreem veelzijdig.
Patiënten kunnen zittend in een rolstoel of op een stoel gewogen worden.
De handrail biedt waardevolle ondersteuning voor mensen die verzwakt zijn of slechts met grote moeite kunnen stappen.
Dankzij de hoge belastingscapaciteit is de seca 677 ideaal om heel zware patiënten te wegen. Na gebruik kan de weegschaal worden samengevouwen om ruimte te sparen.
De stevige vastzetinrichting tussen de rail en het platform garandeert dat de seca 677 stabiel staat, zelfs opgevouwen.
De handrail dient ook als handvat wanneer de weegschaal is opgevouwen, zodat ze snel en moeiteloos op de transportwieltjes kan worden verplaatst of opgeborgen.
Wegen is eenvoudig en gebruiksvriendelijk met het helder ontworpen bedienbare scherm op heuphoogte, extra functies zoals TARA, Auto- HOLD, BMI en de SEND/PRINT-toets om metingen draadloos naar een pc of EMR-systeem te sturen.

Goedkeuringsklasse: III (3)
Weegvermogen: 300 kg
Maten (BxHxD): 920 x 1120 x 1150 mm

 

Delen:

€ 2.776,95
of

Wees de eerste om dit product te waarderen

Details

Stabiel, functioneel en mobiel: dankzij het grote platform en de stevige handrail is de seca 677 extreem veelzijdig. Patiënten kunnen zittend in een rolstoel of op een stoel gewogen worden. De handrail biedt waardevolle ondersteuning voor mensen die verzwakt zijn of slechts met grote moeite kunnen stappen. Dankzij de hoge belastingscapaciteit is de seca 677 ideaal om heel zware patiënten te wegen. Na gebruik kan de weegschaal worden samengevouwen om ruimte te sparen. De stevige vastzetinrichting tussen de rail en het platform garandeert dat de seca 677 stabiel staat, zelfs opgevouwen. De handrail dient ook als handvat wanneer de weegschaal is opgevouwen, zodat ze snel en moeiteloos op de transportwieltjes kan worden verplaatst of opgeborgen. Wegen is eenvoudig en gebruiksvriendelijk met het helder ontworpen bedienbare scherm op heuphoogte, extra functies zoals TARA, Auto- HOLD, BMI en de SEND/PRINT-toets om metingen draadloos naar een pc of EMR-systeem te sturen.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Rolstoelweegplateau Seca 677

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems