Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Stala Innovatie

Medimpex Care Solutions kan ook alle kasten en wagens van het voormalige Stala innovatie leveren. Stala innovatie was actief in interieurbouw , apotheekinrichting, inrichting van Penitiare inrichtingen en ziekenhuizen. 

Apotheekinrichting  

Voor de inrichting van apotheken biedt Medimpex Care Solutions een ruime keuze aan  producten. De apotheekkasten, balies, presentatiekasten, kantoormeubels en pantry’s maken van elke apotheek een stijlvolle ruimte waarin hygiënisch, veilig en effectief gewerkt kan worden. En datzelfde geldt voor de bereidingsruimte.

Bejaardenhuizen/Verpleeghuizen

Kasten
Voor de inrichting van bejaarden-, verpleeg- en verzorgingshuizen vindt u bij Medimpex Care Solutions een ruime keuze aan standaard medicijnwanden, -kasten en -verdeelwagens. De professionele meubels worden volledig in eigen beheer gefabriceerd. Na afronding van het productieproces wordt uw bestelling door onze eigen monteurs bezorgd en geplaatst. 

Maatwerk

Vertoont uw pand hoeken en gaten die alles behalve ‘standaard’ zijn? Dan ontwerpen wij voor u de maatwerkkast die past in de beschikbare ruimte en toch de gewenste opslagcapaciteit biedt. 

Defensie

Om de medische diensten van de Landmacht, de Luchtmacht en de Marine in te richten vindt u bij Medimpex Care Solutions een reeks van producten. De opslagmeubelen voor verbandmiddelen, medicijnen, verbruiksartikelen zoals hechtmateriaal en katheters zijn geschikt voor elk militair ziekenhuis, maar ook voor  medische diensten op een schip. 

Flexmodul systeem
Een aantrekkelijk systeem om de opslagruimte te optimaliseren is het Flexmodul systeem. Met dit modulaire opslagsysteem - in de bekende maatvoering 600 x 400 mm – bouwt u moeiteloos de indeling die exact past. 

Naast de modulaire kasten treft u bij Medimpex de transportmiddelen voor het Flexmodul systeem in RVS, gerilsaneerd materiaal of aluminium. U hebt hierbij de keuze uit standaardoplossingen en maatwerkoplossingen.

Ziekenhuizen

Voor de ziekenhuizen biedt Medimpex Care Solutions een ruime keuze aan productengroepen. 

Het interieur dat Medimpex Care Solutions levert bestaat uit o.a. modulaire kasten in diverse uitvoeringen, apotheekwanden, balies, pantrys, kasten voor kantoorinrichtingen, zusterposten enz.

Verder bestaat het leveringsprogramma o.a. uit modulaire stellingen, open en gesloten modulaire transportwagens, medicijnwagens, prikwagens, medicijnkoelkasten.

Om de opslagruimte te optimaliseren bieden wij u het Flexmodul systeem aan, een modulair opslagsysteem in de bekende maatvoering 600x400 mm met de mogelijkheid om een zeer fijnmazige verdeling te verkrijgen.