Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Rolstoel Weegplateaus

Toegankelijke weegplateaus voor rolstoelen.

Weegplateaus worden gebruikt in allerlei zorginstellingen. Ze bieden de mogelijkheid om patiënten te wegen die aan een (rol)stoel of bed zijn gekluisterd. De patiënten worden met (rol)stoel of bed op het plateau gereden en gewogen.

Deze personenweegschaal heeft een functie om de tarrawaarden te bepalen en te verrekenen met het totaalgewicht van patiënt en rolstoel / bed.

Medimpex Care Solutions biedt de keuze uit verschillende digitale weegplateaus

Het grootste deel van het aanbod weegplateaus is van het kwaliteitsmerk Detecto dat medische personenweegschalen maakt die zich onderscheiden door hun functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en strakke vormgeving.

De plateaus voldoen, net als alle andere medische weegschalen aan de EG-richtlijnen. Zij hebben een goedkeuring klasse I voor medische hulpmiddelen (93/42/EEG) en klasse III voor niet-automatische weegwerktuigen (90/384/EEG).

Verder zijn ze voorzien van transportwieltjes zodat ze makkelijk verplaatsbaar zijn. Het gewicht is af te lezen van een display. 

Het kan zijn dat u geen rolstoel weegplateau kunt vinden die aan uw specifieke wensen voldoet. Als u ons uw wensen kenbaar maakt, dan gaan we graag voor u op zoek of er een rolstoel weegplateau is dat wel aan uw wensen voldoet. Als dat het geval is kunnen wij deze voor u importeren en aan u leveren. Als we niets kunnen vinden dat aan uw wensen voldoet, dan zullen we met u overleggen om te kijken of we een wenselijk rolstoel weegplateau via een ander kanaal verkrijgbaar is. Dit gebeurt altijd in nauwe samenwerking met de klant om te zorgen dat het echt een product naar uw wensen wordt. We hebben al veel ervaring en de juiste knowhow om onze klanten op een servicegerichte manier te helpen. 

Klik hier voor meer informatie over de weegplateaus die Medimpex Care Solutions aanbiedt.

Rolstoel Weegplateaus