Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Praktijkinrichting

Medimpex Care Solutions levert naast medisch meubilair voor ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen ook meubilair voor praktijkinrichting.

Het gaat vooral om producten voor huisartsenpraktijken, paramedische praktijken (waaronder fysiotherapeuten en diëtisten), gezondheidscentra en dierenklinieken.

Kwaliteit en functionaliteit staan voorop bij de producten die Medimpex Care Solutions aanbiedt. Dat uit zich voor de medewerkers in duurzame, ergonomische en hygiënische producten. Ze zijn gebruikersvriendelijk en praktisch in het gebruik en ze laten zich makkelijk reinigen. Voor patiënten en cliënten komt de kwaliteit tot uiting in het comfort en de patiëntveiligheid. Daarnaast kenmerkt het praktijkmeubilair van Medimpex Care Solutions zich door een eigentijdse uitstraling en design.

De meeste merken die Medimpex voert, hebben zich door jarenlange ervaring binnen en buiten Nederland ruimschoots in de praktijk bewezen.

Het aanbod medisch meubilair voor praktijkinrichting omvat onder andere:

  • Verbandwagens leverbaar in tal van uitvoeringen.
  • Wendbare werkkrukken en taboeretten.
  • Medicijnkasten en verbandkasten in tal van uitvoeringen en afmetingen. Ze zijn volledig op maat in te richten en kunnen stand alone worden gebruikt of, al dan niet met natte hoek, geschakeld tot een complete werkplek. Op een ontwerptekening via de computer kunt u vooraf het resultaat zien.
  • Medicijnkoelkasten: De medicijnkoelkasten welke wij in ons assortiment hebben zijn verdeeld in medicijnkoelkasten voor dag- en langdurige opslag

Behalve meubilair voor praktijkinrichting heeft Medimpex ook zorgproducten en verpleegkundige artikelen in het assortiment, zoals bloeddrukmeters, thermometers en handige zelfhulpmiddelen.