Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Positioneringskussen 275 cm

Model #: RCM13300

Korte omschrijving

Het Relax CVA kussen is ontworpen voor personen met een verlamming. Het kussen zorgt voor een beschermd en ontspannen gevoel bij deze patiënten. De specifieke vorm van dit kussen ondersteunt het verlamde been en bekken en voorkomt het naar buiten kantelen ervan.
Bij een wisselhouding gaat men het verlamde deel enkele graden verder positioneren en zorgen voor een positieve bloeddoorstroming en gaan de doorligwonden verholpen en verkomen worden.

Afmetingen: 275 cm van het linker been rond de buitenkant tot het rechterbeen.

Dit kussen wordt standaard met een vaste incontinentiehoes geleverd. Een katoenen hoes is los verkrijgbaar.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

 

Delen:

€ 143,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 143,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

Het Relax CVA kussen is ontworpen voor personen met een verlamming. Het kussen zorgt voor een beschermd en ontspannen gevoel bij deze patiënten. De specifieke vorm van dit kussen ondersteunt het verlamde been en bekken en voorkomt het naar buiten kantelen ervan. Bij een wisselhouding gaat men het verlamde deel enkele graden verder positioneren en zorgen voor een positieve bloeddoorstroming en gaan de doorligwonden verholpen en verkomen worden. Afmetingen: 275 cm van het linker been rond de buitenkant tot het rechterbeen. Dit kussen wordt standaard met een vaste incontinentiehoes geleverd. Een katoenen hoes is los verkrijgbaar. Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Positioneringskussen 275 cm

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems