Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Medicijnwagens EAV / EAG

Het EAV / EAG systeem bestaat al decennia lang in Nederland en voor deze vorm van medicijndistributie heeft Medimpex Care Solutions eveneens al decennia lang EAV / EAG medicijnwagens in het assortiment. 

EAV / EAG medicijndistributie

EAV staat voor Eenheids Afleverings Verpakking, en EAG voor Eenheids Afleverings Geschikt. Beide systemen zijn zeer nauw aan elkaar verwant. Zowel bij EAV als bij EAG is het vereist dat de fabrikant de medicijnen per dosis verpakt en voorziet van informatie zoals naam, sterkte en vervaldatum van het geneesmiddel.

Medicijnwagens voor EAV / EAG medicijndistributie

De NVZA, de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers wil uit veiligheidsoverwegingen dat alle geneesmiddelen EAG worden afgeleverd. Medimpex biedt medicijnwagens aan die zijn afgestemd op deze wijze van medicijndistributie. Door middel van de juiste indeling en de juiste accessoires komt Medimpex Care Soltions tot een efficiënt ingedeelde EAV / EAG wagen.

EAV / EAG medicijnwagens in verschillende breedtes

De Preciso lijn wordt het meest gebruikt voor EAV / EAG medicijndistributie. Het is een lichtgewicht wagen die makkelijk is te hanteren en zeer soepel rijdt. Door zijn constructie en de toegepaste materialen voldoet hij aan de hoogste eisen qua hygiene en kan hij op alle ziekenhuisafdelingen worden ingezet.

Klik hier voor meer informatie over de EAV / EAG medicijnwagens 60x40 van Medimpex Care Solutions

Medicijnwagens EAV / EAG Medicijnwagens EAV / EAG