Medicijnwagen baxter voor vervoer baxterrollen

Al sinds het ATC / Baxtersysteem in Nederland op de markt is biedt Medimpex Care Solutions ATC / Baxter medicijnwagens aan voor deze vorm van medicijndistributie. 

ATC / Baxter medicijndistributie

Bij ATC / Baxter medicijndistributie worden de geneesmiddelen door de apotheek verpakt in zakjes en aangeleverd op een rol. Per innamemoment is er een apart zakje. Dat is vooral een uitkomst als mensen meerdere geneesmiddelen op verschillende momenten moeten gebruiken en zich later niet meer kunnen herinneren of ze hun medicijnen wel of niet hebben ingenomen.

Medicijnwagens voor ATC / Baxter medicijndistributie

Baxter medicijndistributie is in veel instellingen gebruikelijk. De wagens van Medimpex worden speciaal ingericht voor ATC / Baxter. Later kan men met een ATC / Baxter wagen ( zonder veel extra kosten) ook overstappen op een ander medicijndistributiesysteem.

ATC / Baxter medicijnwagen Ki en Preciso

De ATC / Baxter wagens van Medimpex Care Solutions zijn zowel beschikbaar in een 600 x 400 inrichting als een wagen met uitneembare en uitwisselbare cassetteboxen. Wat de beste oplossing is, hangt vooral af van het aantal patiënten of cliënten waarvoor deze is bedoeld. Ook is dit te combineren in bijvoorbeeld een medicijn/dossierwagen.

Klik hier voor meer informatie over de ATC / Baxter Ki medicijnwagens en de ATC/Baxter 60x40 multifunctionele medicijnwagens van Medimpex . 

Bekijk de PDF brochure »»


Neem contact op»

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment