Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Medicijnkasten en verbandkasten met huiselijke uitstraling

Medimpex Care Systems levert al tientallen jaren systemen voor medicijndistributie aan Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen.

Diverse modellen huiselijke medicijnkasten en verbandkasten

Omdat klanten te kennen gaven toch een iets huiselijke uitstraling te willen is Medimpex Care Systems zo'n 10 jaar geleden gestart met een eigen lijn medicijnkasten en verbandkasten. Instellingen vonden een inrichting in onpersoonlijk en klinisch wit niet altijd meer de juiste keuze. Mensen mogen zich immers thuis voelen in een stelling waar ze langere tijd of permanent verblijven. Vanuit deze gedachte heeft Medimpex huiselijke medicijnkasten en verbandkasten ontwikkeld.

De eigen medicijnkasten en verbandkasten worden lokaal ontworpen en geproduceerd en zodat ze optimaal kunnen worden afgestemd op de wensen die de Nederlandse markt heeft.

Medicijnkasten en verbandkasten voor elk type instelling en voor elk interieur

Aanvankelijk waren de huiselijke medicijnkasten en verbandkasten vooral bedoeld voor kleinschalig wonen projecten, maar de laatste jaren worden ze ook meer en meer ingezet bij grotere instellingen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal ,afgewerkt met een zeer harde kunststof. Leverbaar in tal van kleuren van rustieke houttinten (wengé, kersen, ahorntinten, verschillende tinten eiken, beuken...) tot aan allerlei moderne kleuren (olijfgroen, hemelsblauw, zilvergrijs, knaloranje...). Door de ruime keuzemogelijkheden zijn deze medicijnkasten en verbandkasten op elk interieur af te stemmen. Klinisch wit is uiteraard ook mogelijk binnen deze lijn.

Ook qua hoogte en breedte zijn er tal van varianten zodat er voor elke ruimte en voor elke situatie en medicijnkast / verbandkast in de juiste afmeting leverbaar is. Behalve de staande modellen zijn er ook kasten die aan de wand kunnen worden gehangen. In dat laatste geval gaat het vooral om de medicijnkasten voor kleinschalig wonen en om de medicijnkluisjes. De staande medicijnkasten / verbandkasten worden meestal ingezet voor grotere groepen patiënten of cliënten.

Medicijnkasten en verbandkasten die behalve huiselijk ook heel praktisch zijn

Behalve huiselijk zijn deze kasten ook uitermate praktisch. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal en afgewerkt met een zeer harde kunststof laag die met de gebruikelijke reinigingsmiddelen mag worden schoongemaakt. Er zijn tal van elementen en accessoires beschikbaar voor de inrichting zodat ze voor alle voor alle verschillende medicijndistributiesystemen kunnen worden gebruikt.

Medicijnwandkast Staal                                                       

Medicijnwandkast staal

Details weergeven »

Medicijn- dossierkast hout                 

Medicijn- dossierkast hout

Details weergeven »

Medicijnwandkast hout                     

Medicijnwandkast hout

Details weergeven »

Medicijnkast met jalouziedeur

Medicijnkast met jalouziedeur

Details weergeven »

Klik hier voor meer informatie over het assortiment medicijnkasten en verbandkasten.