Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Functionele medicijnkasten en verbandkasten

Medimpex Care Solutions levert met zijn kastenlijn een serie functionele medicijnkasten en verbandkasten. Deze kasten worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Daardoor kunnen ze optimaal worden afgestemd op de behoeften van afnemers.

In tal van afmetingen

De medicijnkasten en verbandkasten zijn beschikbaar in een grote reeks verschillende afmetingen: van zeer brede en hoge staande kasten tot wandkasten en van halfhoge staande medicijnkasten tot kleine medicijnkluisjes. Ze zijn bedoeld voor grote afdelingen en instellingen, maar ook voor kleinschalig wonen projecten en er zijn zelfs kleine medicijnkastjes (kluisjes) voor individueel gebruik. Desgewenst zijn ze te combineren tot een systeemwand met werkblad of natte hoek.

Met tal van inrichtingsmogelijkheden

Qua inrichting zijn deze kasten uitermate flexibel. Ze zijn uit te voeren met profielwanden, legborden of telescopisch uittrekbare werkbladen. Vanuit deze basisuitvoering zijn er tal van elementen en accessoires om de inrichting af te stemmen op de individuele wensen en eisen: draadmanden, lades en laatjes, subcontainers,  bakken, Baxterbakjes. Uiteraard zijn in de medicijnkasten ook opiatenkastjes en koelkastjes in te bouwen. Alles is vanzelfsprekend afgestemd op de 60 x 40 en / of de 30 x 40 standaard.

Voor alle medicijndistributiesystemen

De vele mogelijkheden maken deze medicijnkasten en verbandkasten geschikt voor allerlei werkmethoden en medicijndistributiesystemen. De inrichting kan net zo makkelijk worden afgestemd op ATC/Baxter als op EAV/EAG. Maar ook op systemen die werken met medicijncassettes en zelfs op Blistersystemen. En als een instelling na een aantal jaren op een ander systeem wil overschakelen kan de kast ook heel makkelijk worden aangepast aan het nieuwe systeem.

De juiste keuze maken

Kiest u voor één grote medicijnkast annex verbandkast? Hoeveel deuren moet zo'n kast dan hebben? Is het misschien toch praktischer om te gaan voor meerdere kleinere kasten? De account managers van Medimpex zijn goed getraind en beschikken over een ruime ervaring. Zij helpen u graag bij de keuze van het juiste model en bij de voor uw situatie optimale inrichting van de kast. Ze kunnen praktische adviezen geven voor de inrichting. Een goed ingerichte medicijnkast biedt immers overzicht en helpt te voorkomen dat er fouten worden gemaakt in de medicijndistributie.

In allerlei kleuren

En uiteraard biedt deze lijn een ruime keuze in kleuren. Wie geen standaard klinisch witte kast wil heeft tal van alternatieven. Namelijk houttinten zoals beuken, ahorn, eiken, wengé. Maar ook kleuren als blauw, groen, grijs en oranje. Ze worden gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal en afgewerkt met een zeer harde kunststof laag. Daardoor kunnen ze worden schoongemaakt met alle gebruikelijke reinigingsmiddelen.

Medicijnwandkast Staal                                                       

Medicijnwandkast staal

Details weergeven »

Medicijn- dossierkast hout                 

Medicijn- dossierkast hout

Details weergeven »

Medicijnwandkast hout                     

Medicijnwandkast hout

Details weergeven »

Medicijnkast met jalouziedeur

Medicijnkast met jalouziedeur

Details weergeven »

Klik hier voor meer informatie over het assortiment medicijnkasten en verbandkasten.