Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Medicijnkast

Heeft u wel eens nagedacht over de inrichting van een medicijnkast? Vaak treft u een medicijnkast die voor alles wat u heeft niet genoeg ruimte biedt, of niet de juiste ruimte biedt. Medimpex Care Solutions kan u helpen om een medicijnkast te maken die wel aan uw wensen en indeling voldoet. 

Medimpex Care Solutions richt zich op de totale zorgsector en vindt het intensieve contact met de klanten één van de belangrijkste aspecten. Ook bieden we u de mogelijkheid om een medicijnkast uit ons assortiment te kiezen. Over elke medicijnkast is goed nagedacht en wellicht zit er hier al één tussen die aan uw wensen voldoet. Doordat wij ons richten op de gehele zorgsector hebben we nog veel meer producten in ons assortiment. Dit loopt van een medicijnkast, tot po en douchestoelen of mogelijkheden voor wastransport. Onze producten hebben allemaal betrekking tot de zorgsector en we proberen hiermee het werk efficiënter en makkelijker te maken.

 

Medicijnwandkast Staal                                                       

Medicijnwandkast staal

Details weergeven »

Medicijn- dossierkast hout                 

Medicijn- dossierkast hout

Details weergeven »

Medicijnwandkast hout                     

Medicijnwandkast hout

Details weergeven »

Medicijnkast met jalouziedeur

Medicijnkast met jalouziedeur

Details weergeven »

 

Medicijnkoelkast

Medicijnkoelkast

Wij leveren ook diverse modellen medicijnkoelkasten voor de dagopslag en voor langdurige opslag. Voor meer informatie over onze medicijnkoelkasten kunt u op onderstaande button klikken.  

Meer informatie »