Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Maxxcare Hielprotector

Model #: AL60001 AL60003 AL60004

Korte omschrijving

De Maxxcare Heel Pro Evolution hielbeschermer is een eenvoudige een effectieve oplossing om decubitus aan de hielen te voorkomen en de wondgenezing te ondersteunen.

Vier afzonderlijke luchtkokers in de Heel Pro Evolution verdelen de druk optimaal over de onderzijde van de voet, waarbij de hiel volledig vrij komt te liggen.
De uiterst gladde buitenzijde beschermt maximaal tegen schuifkrachten en maakt dat de hielbeschermer vrijwel onmerkbaar te dragen hoe de gebruiker ook in bed ligt.

De Maxxcare hielbeschermer kan uitstekend in combinatie met verbandmiddelen bij wondzorg aan de voeten worden gebruikt.
Zorg er wel voor dat het verband nergens de voet kan afknellen. Voor een snelle wondgenezing van decubituswonden aan de hiel is offloading (wegnemen van druk) essentieel.
Met de Maxxcare Heel Pro Evolution weet u zeker dat dit zal gebeuren op een haast onmerkbare en comfortabele manier.

Wasbaar tot 60 graden Celcius op wolwas of een kreukherstellend programma. Niet in de wasdroger! Verwijder altijd bij het wassen de uitneembare luchtkokers.
Verkrijgbaar in 3 maten

 

Delen:

€ 72,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

* Vereiste velden

€ 72,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

De Maxxcare Heel Pro Evolution hielbeschermer is een eenvoudige een effectieve oplossing om decubitus aan de hielen te voorkomen en de wondgenezing te ondersteunen. Vier afzonderlijke luchtkokers in de Heel Pro Evolution verdelen de druk optimaal over de onderzijde van de voet, waarbij de hiel volledig vrij komt te liggen. De uiterst gladde buitenzijde beschermt maximaal tegen schuifkrachten en maakt dat de hielbeschermer vrijwel onmerkbaar te dragen hoe de gebruiker ook in bed ligt. De Maxxcare hielbeschermer kan uitstekend in combinatie met verbandmiddelen bij wondzorg aan de voeten worden gebruikt. Zorg er wel voor dat het verband nergens de voet kan afknellen. Voor een snelle wondgenezing van decubituswonden aan de hiel is offloading (wegnemen van druk) essentieel. Met de Maxxcare Heel Pro Evolution weet u zeker dat dit zal gebeuren op een haast onmerkbare en comfortabele manier. Wasbaar tot 60 graden Celcius op wolwas of een kreukherstellend programma. Niet in de wasdroger! Verwijder altijd bij het wassen de uitneembare luchtkokers. Verkrijgbaar in 3 maten Lopen met de Maxxcare Heel Pro Evolution is geen probleem. De extra stroeve onderzijde zorgt ervoor dat de kans op uitglijden tot een minimum wordt beperkt. Uiteraard is het niet de bedoeling om lange afstanden te gaan afleggen, maar van het bed naar het toilet en terug is prima mogelijk.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Maxxcare Hielprotector

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems