Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Logo RCN Medizin

RCN is al meer dan 30 jaar fabrikant van kwaliteitsapparatuur voor de gezondheidszorg en streeft ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren en de markt betere oplossingen aan te bieden door middel van innovatie en door contact te houden met haar klanten. Deze uitstekende interactie met de klant stelt RCN in staat altijd de meest efficiënte productontwerpen en -oplossingen te vinden die RCN doen opvallen in de zorgmarkt.

Naar website »

Logo Bestehulpmiddelen.nl

BESTEHULPMIDDELEN.NL is een webshop die gericht is op mensen die op zoek zijn naar gemaksproducten, zorgproducten, luxe welness en comfortproducten.

Maar ook middelen voor de verpleging(thuis) revalidatie, pedicure, mondverzorging; handtherapie en orthopedie.

Ligkussens, rugkussens, bedkussens en hoefijzerkussens, alles is leverbaar. Zonodig op maat.

Vaak wordt u geadviseerd door uw arts, ergotherapeut of fysiotherapeut.

Wij kennen ze, wij kennen de producten en leveren ze snel aan u uit.

Naar website »

Logo Score

Wie goed zit, wordt minder snel moe, werkt geconcentreerder en presteert beter. Een goede werkstoel is een investering die zich snel terugbetaalt. Zeker als u meerekent dat een goede lichaamshouding rugklachten en RSI helpt voorkomen! Bij Score hoeft een goede stoel niet meer te kosten dan een dag ziekteverzuim!

Wij zijn officieel Scoredealer.

Naar website »

Logo Renol

Voor RENOL komen de veiligheid en het comfort van de patiënt op de eerste plaats. We leggen de nadruk vooral op het preventieve aspect. Met de verwachtingen van het verzorgende personeel in het achterhoofd, ontwikkelden we een programma ondersteunende producten die diverse discrete, maar bijzonder doeltreffende hulpvormen behelzen. Zo ontstond RENOL, dat een compleet programma professionele en sterke producten aanbiedt, die perfect voldoen aan de veiligheidseisen en het dagelijkse comfort van patiënten van alle leeftijden, met eender welke lichamelijke of motorische handicap, licht of zwaar, tijdelijk of blijvend. Deze producten werden ontwikkeld voor een gebruik in zowel ziekenhuizen als revalidatiecentra, in verzorgingshuizen en voor verzorging thuis.

Naar website »


Logo KRZ

Een breed programma in medicijndistributie waar met regelmaat innovatie vindingen worden gepresenteerd.

Medicijnwagens voor het Baxtersysteem met de ruimste laatjes, maar ook maatwerkoplossingen.

Medicijnopslag en transport van en naar de apotheek ook computergestuurde medicijnuitgifte.

Naar website »

Logo Villard

Degelijke opbergoplossingen voor medicatie en transportoplossingen voor de zorg. 

Van kamerscherm tot medicijnkast. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u.

Naar website »

Francehopital

Degelijke transportoplossingen in de zorg uit RVS materialen.

Intern transport, wastransport, Wally kniebedienbare afvalbak en een gehele lijn in multifunctionele wagens als verbandwagen of medcijnwagen.

Naar website »

Logo Medisit

De beste keuze voor zorgeloos zitten

Bent u op zoek naar ergonomische oplossingen van formaat? Fijn zitten en gezond werken is bij Medisit de standaard. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere behandelstoelen, tilliften en zadelkrukken. Maar ook douchestoelen, douchebrandcards en liften zijn onderdeel van ons aanbod. Alle producten zijn van een innovatieve kwaliteit en ontworpen om zorgeloos werken voor u te realiseren.

Naar website »

Logo Uri-go

Niets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, die worden veroorzaakt door urinezuurkristallen! Deze kristallen houden vlekken of kringen vast die zelfs na het boenen of wassen blijven zitten. Daarnaast verdwijnt de geur nooit helemaal of wordt zelfs versterkt wanneer u er een schoonmaakmiddel op sprayt.

Herkent u dit probleem? Dan is Uri-Go zeker het proberen waard! Uri-Go lost met gemak de urinezuurkristallen op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen!

Naar website »


Delen: