Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Hugo Sidekick rollator

Model #: AM700979

Korte omschrijving

De Hugo Sidekick rollator is een Ultra Design lichtgewicht rollator. Doordat de rollator eenvoudig in te klappen is, is de Sidekick rollator makkelijk op te bergen en ideaal voor transport. Wordt geleverd inclusief boodschappenmandje en een comfortabele gebogen rugleuning.

De Ergonomische handgrepen van de Hugo Sidekick rollator liggen comfortabel in de hand en zijn in hoogte verstelbaar om de juiste hoogte te creëren voor uw lengte. Geschikt voor personen met een lichaamslengte van 153 tot 188 cm. Ook is de Hugo Sidekick rollator uitgevoerd met een handrem, zodat u onbezorgd kunt gaan zitten, zonder dat de rollator wegrijdt.

- eenvoudig in te klappen
- blijft ingeklapt netjes op zijn wielen staan. Ideaal wanneer de rollator opgeborgen staat
- comfortabele zitting en rugsteun, zodat u even op adem kunt komen tijdens het wandelen
- wordt geleverd met een handig mandje, is machine wasbaar.
- met de grote wielen rijdt u soepel over gras en onverharde wegen
- verkrijgbaar in twee kleuren: oranje en blauw

Specificaties van de Hugo Sidekick Rollator:
Gewicht: 8 kg.
Hoogte instelbaar: 77 - 89 cm.
Geschikt voor lichaamslengte: 153 - 188 cm.
Hoogte grond tot zitting: 53 cm.
Breedte tussen handvatten: 40 cm.
Breedte tussen wielen: 58,9 cm.
Max. gebruikersgewicht: 113 kg.

 

Delen:

€ 199,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

* Vereiste velden

€ 199,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

De Hugo Sidekick rollator is een Ultra Design lichtgewicht rollator. Doordat de rollator eenvoudig in te klappen is, is de Sidekick rollator makkelijk op te bergen en ideaal voor transport. Wordt geleverd inclusief boodschappenmandje en een comfortabele gebogen rugleuning. De Ergonomische handgrepen van de Hugo Sidekick rollator liggen comfortabel in de hand en zijn in hoogte verstelbaar om de juiste hoogte te creëren voor uw lengte. Geschikt voor personen met een lichaamslengte van 153 tot 188 cm. Ook is de Hugo Sidekick rollator uitgevoerd met een handrem, zodat u onbezorgd kunt gaan zitten, zonder dat de rollator wegrijdt. - eenvoudig in te klappen - blijft ingeklapt netjes op zijn wielen staan. Ideaal wanneer de rollator opgeborgen staat - comfortabele zitting en rugsteun, zodat u even op adem kunt komen tijdens het wandelen - wordt geleverd met een handig mandje, is machine wasbaar. - met de grote wielen rijdt u soepel over gras en onverharde wegen - verkrijgbaar in twee kleuren: oranje en blauw Specificaties van de Hugo Sidekick Rollator: Gewicht: 8 kg. Hoogte instelbaar: 77 - 89 cm. Geschikt voor lichaamslengte: 153 - 188 cm. Hoogte grond tot zitting: 53 cm. Breedte tussen handvatten: 40 cm. Breedte tussen wielen: 58,9 cm. Max. gebruikersgewicht: 113 kg.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Hugo Sidekick rollator

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems