Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Hipshield man 3-pak

Model #: PR20305-3

Korte omschrijving

De hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De protector vangt de klap op na een val of botsing. De technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor de bescherming van motorrijders.

De CE gemarkeerde protector heeft een honingraatsrtuctuur gevuld met luchtcellen. Deze cellen vormen samen een serie minischokbrekers die de schok absorberen en verspreiden. De beschermer is zo ontworpen dat deze op alle heupen perfect past. De beschermer wordt gedragen in speciale onderbroeken. Trek de onderbroek aan met het Hipshield label naar voren. Schuif de protectors in de beide vakken aan de zijkanten van de onderbroek met de breedste kant boven en de glimmende structuur aan de buitenkant. Let op dat u de beschermer op de juiste manier plaatst.

Bepaal uw maat door uw tailleomtrek te meten. Wordt geleverd met 2 protectors en 3 onderbroeken.

 

Delen:

€ 71,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

* Vereiste velden

€ 71,95

Details

De hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De protector vangt de klap op na een val of botsing. De technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor de bescherming van motorrijders. De CE gemarkeerde protector heeft een honingraatsrtuctuur gevuld met luchtcellen. Deze cellen vormen samen een serie minischokbrekers die de schok absorberen en verspreiden. De beschermer is zo ontworpen dat deze op alle heupen perfect past. De beschermer wordt gedragen in speciale onderbroeken. Trek de onderbroek aan met het Hipshield label naar voren. Schuif de protectors in de beide vakken aan de zijkanten van de onderbroek met de breedste kant boven en de glimmende structuur aan de buitenkant. Let op dat u de beschermer op de juiste manier plaatst. Bepaal uw maat door uw tailleomtrek te meten. Wordt geleverd met 2 protectors en 3 onderbroeken.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Hipshield man 3-pak

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems