Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Etac Glijzeil dubbel tunnelvorm Multiglide

Model #: ALMIM40 - ALMIM160

Korte omschrijving

Met een glijlaken of kussen wordt een persoon 'vergleden' i.p.v. opgetild. Dit zowel voor hogerop brengen, in wisselhouding leggen of voor algemene positionering.
Door de transfer op deze manier uit te voeren wordt de fysieke belasting voor de hulpverlener sterk gereduceerd en het comfort verhoogd. Deze glijhulp is gebaseerd op een uiterst goed op elkaar glijdende lichte stof, gestikt in een tunnelvorm.

 

Delen:

€ 26,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

* Vereiste velden

€ 26,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

Etac MultiGlide is een dun dubbel glijlaken met bijzonder lage wrijvingsweerstand aan de binnenzijde en hoge weerstand aan de buitenzijde. Het oppervlak aan de buitenzijde is daarnaast waterdicht. MultiGlide kan worden toegepast waar de wrijving onder drukpunten minimaal moet zijn, bijvoorbeeld bij draaien of verplaatsen in bed, van bed naar rolstoel, de operatietafel etc. MultiGlide wordt voor gebruik aangebracht en dient na gebruik weer te worden verwijderd. MultiGlide is leverbaar in een groot aantal verschillende maten. Elk Etac MultiGlide glijlaken is voorzien van een ophanglus met kleurcodering. MultiGlide moet na gebruik altijd verwijderd worden. Buitenzijde: hoge wrijvingsweerstand Binnenzijde: ultra-lage wrijvingsweerstand Wasbaar op 80 graden. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel. Kan afgenomen worden met alcohol.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Etac Glijzeil dubbel tunnelvorm Multiglide

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems