Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Elektronische weegstoel MCC250K

Model #: MCC250K

Korte omschrijving

Deze weegstoel is het ideale meetinstrument voor het wegen van zware personen in ziekenhuizen, woonzorgcentra, verzorgingstehuizen of revalidatiecentra, inclusief wegingen in het adiposatisbereik van max. 250 kg.

Verrijdbare uitvoering met handrem op alle wielen. De vier wielen zorgen ervoor dat de patiënt met deze stoelweegschaal maximale mobiliteit heeft. Daardoor kan het personeel van het ziekenhuis c.q. de kliniek hun tijd efficiënter besteden en wordt de veiligheid van de patiënten verbeterd omdat zij in hun gebruikelijke omgeving kunnen worden gewogen.
Dankzij de grote doorsnede kan gemakkelijk over drempels, randen en spleten in liften worden gereden. Voor gevoelige patiënten biedt de comfortabele stoelstructuur een goede ondersteuning tijdens het wegen.
Dankzij de omklapbare armleuningen en voetsteunmeten kunnen personen gemakkelijker gaan zitten. Ideaal voor patiënten met overgewicht of voor een overgang zonder obstakels bijv. van het bed naar de stoelweegschaal.
* Hold-functie: bij onrustig zittende patiënten wordt met behulp van de gemiddelde-waarde-bepaling een stabiele weegwaarde vastgelegd en "bevroren". Daardoor blijft er voldoende tijd over aandacht te besteden aan kleine patiënten en vervolgens rustig de weegwaarde af te lezen.
* BMI-functie voor het bepalen van het normale gewicht/overgewicht.
* Groot LCD-scherm met achtergrondverlichting, cijferhoogte 25 mm.
* Fijnindicatie: Aflezing gedurende 5 sec 1 decimaal extra met en 1 druk op knop.
Optie: Handige netadaptertas voor het bewaren van de standaard meegeleverde netadapter. Bevestigingsmogelijkheid met twee klittenbandsluitingen.

Al onze weegstoelen / stoelweegschalen en weegplateaus zijn klasse III goedgekeurd volgens richtlijn 90/384/CEE

 

Delen:

€ 1.571,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 1.571,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

Deze weegstoel is het ideale meetinstrument voor het wegen van zware personen in ziekenhuizen, woonzorgcentra, verzorgingstehuizen of revalidatiecentra, inclusief wegingen in het adiposatisbereik van max. 250 kg. Verrijdbare uitvoering met handrem op alle wielen. De vier wielen zorgen ervoor dat de patiënt met deze stoelweegschaal maximale mobiliteit heeft. Daardoor kan het personeel van het ziekenhuis c.q. de kliniek hun tijd efficiënter besteden en wordt de veiligheid van de patiënten verbeterd omdat zij in hun gebruikelijke omgeving kunnen worden gewogen. Dankzij de grote doorsnede kan gemakkelijk over drempels, randen en spleten in liften worden gereden. Voor gevoelige patiënten biedt de comfortabele stoelstructuur een goede ondersteuning tijdens het wegen. Dankzij de omklapbare armleuningen en voetsteunmeten kunnen personen gemakkelijker gaan zitten. Ideaal voor patiënten met overgewicht of voor een overgang zonder obstakels bijv. van het bed naar de stoelweegschaal. * Hold-functie: bij onrustig zittende patiënten wordt met behulp van de gemiddelde-waarde-bepaling een stabiele weegwaarde vastgelegd en "bevroren". Daardoor blijft er voldoende tijd over aandacht te besteden aan kleine patiënten en vervolgens rustig de weegwaarde af te lezen. * BMI-functie voor het bepalen van het normale gewicht/overgewicht. * Groot LCD-scherm met achtergrondverlichting, cijferhoogte 25 mm. * Fijnindicatie: Aflezing gedurende 5 sec 1 decimaal extra met en 1 druk op knop. Optie: Handige netadaptertas voor het bewaren van de standaard meegeleverde netadapter. Bevestigingsmogelijkheid met twee klittenbandsluitingen. Al onze weegstoelen / stoelweegschalen en weegplateaus zijn klasse III goedgekeurd volgens richtlijn 90/384/CEE

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Elektronische weegstoel MCC250K

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems