Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Elektronische stoelweegschaal

Model #: AMB100

Korte omschrijving

Deze stoelweegschaal is het premium-model onder de stoelweegschalen. Hij staat voor robuuste kwaliteit en is geschikt voor dagelijks professioneel gebruik in de zorg. Met de soepele wieltjes is hij ideaal voor het wegen van zware personen in ziekenhuizen, woonzorgcentra, verzorgingstehuizen of revalidatiecentra.

Het verrijdbare model met vier wielen zorgt voor een maximale mobiliteit bij de verzorging van patiënten. Dit betekent dat het personeel efficiënter kan werken. De vier zwenkwieltjes maken het mogelijk om comfortabel over randen en drempels heen te rijden. De inklapbare armleuningen en de voetsteunen maken het makkelijker om plaats te nemen, ook voor patiënten met overgewicht.

Al onze weegstoelen / stoelweegschalen en weegplateaus zijn klasse III goedgekeurd volgens richtlijn 90/384/CEE

 

Delen:

€ 1.571,80
of

Wees de eerste om dit product te waarderen

Details

Deze stoelweegschaal is het premium-model onder de stoelweegschalen. Hij staat voor robuuste kwaliteit en is geschikt voor dagelijks professioneel gebruik in de zorg. Met de soepele wieltjes is hij ideaal voor het wegen van zware personen in ziekenhuizen, woonzorgcentra, verzorgingstehuizen of revalidatiecentra. Het verrijdbare model met vier wielen zorgt voor een maximale mobiliteit bij de verzorging van patiënten. Dit betekent dat het personeel efficiënter kan werken. De vier zwenkwieltjes maken het mogelijk om comfortabel over randen en drempels heen te rijden. De inklapbare armleuningen en de voetsteunen maken het makkelijker om plaats te nemen, ook voor patiënten met overgewicht. Zo is het ook mogelijk om iemand zonder hindernissen te laten wisselen van stoel. Het gewicht van de patiënt wordt gemeten in stappen van 100 gram. Het ergonomische beeldscherm heeft grote toetsen en een contrastrijk LCD-display, voor comfortabel invoeren en aflezen. U krijgt altijd precieze en stabiele resultaten, ook bij onrustige patiënten. De weegschaal werkt op een accu die tot 100 uur lang mee kan gaan. Voordelen: • Zeer licht – slechts 18 kg eigen gewicht • Uiterst wendbaar • Wieltjes zeer stil en soepel • Belastbaar tot 300 kg • Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren • Krachtige accu – tot 100 uur • Inklapbare voetensteun

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Elektronische stoelweegschaal

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems