Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Doff N' Donner

Model #: ALDND1REG

Korte omschrijving

De Doff N' Donner is een uniek hulpmiddel om alle typen compressiekousen van alle drukklassen snel en comfortabel aan en uit te trekken.

Het verschil met andere aantrekhulpen is dat de Doff N' Donner alle soorten kousen even goed aan- als uit kan trekken.
Dat betekent dat u dit hulpmiddel kunt gebruiken voor zowel het aan- of uittrekken van een kniekous als het aan- of uittrekken van een armkous.
Uniek is dat het hulpmiddel zich aanpast aan de kous en niet omgekeerd.
Hierdoor verlengt de levensduur van de kousen enorm.
De Doff N' Donner is uitgevonden om te duwen in plaats van aan de kous te trekken.
Hierdoor is minder kracht nodig, wat zorgt voor een gemakkelijk en comfortabel gebruik zowel voor gebruiker als voor zorgverleners.
Doordat de Doff N' Donner zich aanpast aan de kous en de vorm van de ledemaat, rolt de Doff N' Donner eenvoudig en direct over bandages, ingesmeerde of natte ledematen en zelfs pleisters.
Deze aantrekhulp heeft een open teen, en een siliconen boord. Al met al bespaart het gebruik van dit hulpmiddel tijd voor zorgverleners:
U kunt patiënten sneller en comfortabeler helpen.

 

Delen:

€ 54,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 54,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

De Doff N' Donner is een uniek hulpmiddel om alle typen compressiekousen van alle drukklassen snel en comfortabel aan en uit te trekken. Het verschil met andere aantrekhulpen is dat de Doff N' Donner alle soorten kousen even goed aan- als uit kan trekken. Dat betekent dat u dit hulpmiddel kunt gebruiken voor zowel het aan- of uittrekken van een kniekous als het aan- of uittrekken van een armkous. Uniek is dat het hulpmiddel zich aanpast aan de kous en niet omgekeerd. Hierdoor verlengt de levensduur van de kousen enorm. De Doff N' Donner is uitgevonden om te duwen in plaats van aan de kous te trekken. Hierdoor is minder kracht nodig, wat zorgt voor een gemakkelijk en comfortabel gebruik zowel voor gebruiker als voor zorgverleners. Doordat de Doff N' Donner zich aanpast aan de kous en de vorm van de ledemaat, rolt de Doff N' Donner eenvoudig en direct over bandages, ingesmeerde of natte ledematen en zelfs pleisters. Deze aantrekhulp heeft een open teen, en een siliconen boord. Al met al bespaart het gebruik van dit hulpmiddel tijd voor zorgverleners: U kunt patiënten sneller en comfortabeler helpen. Door de gebruiksintensiteit kan deze rol sneller slijten als normaal. Uitgaande van normaal particulier gebruik 3/4 maals daags kan er een gebruiksduur van ca. 1-1,5 jaar verkregen worden. Voor professioneel gebruik kunnen wij een garantie van een half jaar bieden.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Doff N' Donner

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems