Commodeliner opvangzakken

Commodeliner Bedpan-toiletstoel

Details weergeven »

Commodeliner Urinaal opvangzakken

 Details weergeven »

Commodeliner urinaalset

Details weergeven »

Commodeliner braakset


 

Details weergeven »


Omschrijving

Een Commodeliner hygiene opvangzak met daarin een vocht- en geur absorberende inlegger. De bedpan-toiletstoel opvangzak kan door de handige treksluiting samengetrokken worden en direct uit de bedpan of toiletstoel worden genomen. Hierdoor komt de patiënt of verzorger niet in aanraking met de ontlasting en wordt de kans op besmetting en infecties geminimaliseerd. De emmer of bedpan hoeft niet meer gereinigd te worden. Door de absorberende inlegger worden vloeistoffen tot maar liefst 600 ml omgezet in een gelachtige substantie en nare geurtjes geabsorbeerd. De Opvangzak is gemaakt van een sterk niet geurdoorlatend plastic (polyethyleen - zonder chloor toevoeging) en voldoet aan de huidige milieuregelgeving. Geschikt voor elk type ondersteek/emmer en praktisch bij langdurige (zorg)opnames, thuiszorg, chirurgie, verloskunde en onder andere isoleerafdelingen. 

Een urinaal met handvat en urinezakjes. Hiermee kan op een eenvoudig manier urine opgevangen worden. Ideaal voor gebruik bij patiënten en personen met verminderde mobiliteit. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Door de brede opening wordt knoeien of lekken voorkomen. Door het praktische handvat is de urinaal eenvoudig te gebruiken en kan deze bovendien aan het bed worden gehangen. Zo is de urinaal altijd binnen handbereik.

De super absorberende pad kan in minder dan 30 seconden tot maar liefst 650 ml lichaamsvloeistof in gel veranderen. Dit leidt tot minder lekkage en dus minder schoonmaakwerkzaamheden en bovendien zullen bacteriën zich minder snel verspreiden. 

De ideale oplossing voor het opvangen van lichaamsvloeistoffen is de Hygie braakset. Door het gebruik van deze set hoeft er bovendien minder schoongemaakt te worden. Het setje is geschikt voor gebruik in zorginstellingen, thuis of onderweg. De super absorberende pad kan in minder dan 30 seconden tot maar liefst 650 ml lichaamsvloeistof in gel veranderen. Deze set bevat een opvangbakje en zes braakzakjes. Deze disposable opvangzakken zijn eind 2016 toegevoegd aan de WIP richtlijnen. 

 


Verkrijgbaar in diverse sets en navullingen

            

Naar winkel »

Bekijk de PDF brochure »

Neem contact op »

 

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment